fbpx

Boswachter Liesbosch

De juiste trouwlocatie zoeken kan best lastig zijn. Wij van SKYFLY hebben erg goede ervaringen met Het Boswachter Liesbosch. Een bijzondere locatie waar wij al vele huwelijken gevierd hebben. Zelf al een locatie uitgezocht? Geen probleem! Wij komen ook graag langs op jouw favoriete locatie!

Direct offerte aanvragen
Boswachter Liesbosch
Nieuwe Dreef 4
4839 AJ, Breda

Bruiloft bij Boswachter Liesbosch

Zoeken jullie een sprookjesachtige locatie voor jullie trouwdag? Bij Boswachter Liesbosch vindt u die! Midden in het natuurschone Liesbos bieden zij jullie de perfecte entourage om het complete huwelijksfeest te vieren. Van ontvangst tot receptie, van diner tot spetterend feest. Beleef de mooiste dag van jullie leven op deze sprookjesachtige locatie!

Onze klanten aan het woord over Boswachter Liesbosch

Willen jullie graag meer informatie over deze locatie? Lees hieronder de ervaringen van SKYFLY klanten bij Boswachter Liesbosch. Twijfel je nog na het lezen van de reviews? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen jullie graag verder.

Inge en Richard

08-07-2022

Op 8 juli 2022 was dan eindelijk onze grote dag aangebroken. Na een fantastische dag, stonden wij te popelen om dit met onze gasten te vieren met een geweldig feest. Ze zeggen wel eens dat een DJ een feest kan...
10 / 10

Bekijk meer locaties

Meer locatie inspiratie opdoen? Kijk dan ook eens bij onze andere trouwlocaties. Uniek, industrieel of juist landelijk en romantisch? Kijk wat bij jullie past en lees ervaringen van andere bruidsparen. Liever een andere of eigen locatie? Geen probleem! Wij maken overal een feestje, welke locatie je ook kiest.

Vraag een persoonlijk gesprek aan