fbpx

De Couwenbergh Evenementencentrum

De juiste trouwlocatie zoeken kan best lastig zijn. Wij van SKYFLY hebben erg goede ervaringen met Evenementencentrum de Couwenbergh. Een bijzondere locatie waar wij al vele huwelijken gevierd hebben. Zelf al een locatie uitgezocht? Geen probleem! Wij komen ook graag langs op jouw favoriete locatie!

Direct offerte aanvragen
De Couwenbergh Evenementencentrum
Dorpsstraat 1
5735 EA , Aarle-Rixtel

Bruiloft bij De Couwenbergh Evenementencentrum

Jullie trouwdag moet een weerspiegeling zijn van jullie als koppel, maar hoe krijg je dat voor elkaar? Hoe kom je tot the perfect wedding? Trouwen is zo veel meer dan de zoektocht naar de trouwjurk van je dromen of het vinden van de perfecte trouwlocatie… Trouwen gaat om het vieren van jullie LIEFDE! Een huwelijk bij de Couwenbergh is dan ook geen standaardwerk, bij hen staan jullie specifieke wensen centraal. Eenvoudig met een bitterbal en een biertje of liever een luxe diner met champagne? Alles is mogelijk.

Onze klanten aan het woord over De Couwenbergh Evenementencentrum

Willen jullie graag meer informatie over deze locatie? Lees hieronder de ervaringen van SKYFLY klanten bij De Couwenbergh Evenementencentrum. Twijfel je nog na het lezen van de reviews? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen jullie graag verder.

Helaas hebben we voor deze locatie nog geen review ontvangen. Heb je specifieke vragen of wil je meer informatie over deze feestlocatie? Neem dan contact met ons op.

Bekijk meer locaties

Meer locatie inspiratie opdoen? Kijk dan ook eens bij onze andere trouwlocaties. Uniek, industrieel of juist landelijk en romantisch? Kijk wat bij jullie past en lees ervaringen van andere bruidsparen. Liever een andere of eigen locatie? Geen probleem! Wij maken overal een feestje, welke locatie je ook kiest.

Vraag een persoonlijk gesprek aan