fbpx

Hoeve De Zoete Geest

De juiste trouwlocatie zoeken kan best lastig zijn. Wij van SKYFLY hebben erg goede ervaringen met Hoeve De Zoete Geest. Een bijzondere locatie waar wij al vele huwelijken gevierd hebben. Zelf al een locatie uitgezocht? Geen probleem! Wij komen ook graag langs op jouw favoriete locatie!

Direct offerte aanvragen
Hoeve De Zoete Geest
De Geest 4
5439 NJ, Linden

Bruiloft bij Hoeve De Zoete Geest

Landelijke locatie met uitzicht op het water. Midden in de natuur, in het buitengebied van Linden, net onder Nijmegen in het Land van Cuijk ligt Hoeve De Zoete Geest. Een mooie duurzame groene plek met een rijke geschiedenis, geheel in de sferen net zoals in Frankrijk. Bohemian, vega(n) food en festival zijn de eigenschappen die de locatie met zich mee dragen.

Onze klanten aan het woord over Hoeve De Zoete Geest

Willen jullie graag meer informatie over deze locatie? Lees hieronder de ervaringen van SKYFLY klanten bij Hoeve De Zoete Geest. Twijfel je nog na het lezen van de reviews? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen jullie graag verder.

Helaas hebben we voor deze locatie nog geen review ontvangen. Heb je specifieke vragen of wil je meer informatie over deze feestlocatie? Neem dan contact met ons op.

Bekijk meer locaties

Meer locatie inspiratie opdoen? Kijk dan ook eens bij onze andere trouwlocaties. Uniek, industrieel of juist landelijk en romantisch? Kijk wat bij jullie past en lees ervaringen van andere bruidsparen. Liever een andere of eigen locatie? Geen probleem! Wij maken overal een feestje, welke locatie je ook kiest.

Vraag een persoonlijk gesprek aan