fbpx

Kasteel Dussen

De juiste trouwlocatie zoeken kan best lastig zijn. Wij van SKYFLY hebben erg goede ervaringen met Kasteel Dussen. Een bijzondere locatie waar wij al vele huwelijken gevierd hebben. Zelf al een locatie uitgezocht? Geen probleem! Wij komen ook graag langs op jouw favoriete locatie!

Direct offerte aanvragen
Kasteel Dussen
Muilkerk 30C
4271 BL, Dussen

Bruiloft bij Kasteel Dussen

Trouwen in een kasteel in Toscaanse sferen: hoe romantisch klinkt dat? Kasteel Dussen is wat ons betreft dé perfecte trouwlocatie in Brabant. Bijzonder is dat je het kasteel tijdens de bruiloft helemaal voor jezelf en gasten beschikbaar hebt. Verder zijn er eindeloos veel mogelijkheden en opties: van een bruiloft in de kasteeltuin tot aan een sfeervol diner onder de Toscaanse Zuilengalerij. Beleef een trouwdag om nooit meer te vergeten.

Onze klanten aan het woord over Kasteel Dussen

Willen jullie graag meer informatie over deze locatie? Lees hieronder de ervaringen van SKYFLY klanten bij Kasteel Dussen. Twijfel je nog na het lezen van de reviews? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen jullie graag verder.

Noraly en Joris

07-11-2023

Wij waren heel blij met onze DJ: Niels. Hij heeft er een super mooi feest van gemaakt en dacht vooraf ook mee over de invulling van het feest. De webpagina werkte ook heel prettig om op die manier wensen door...
10 / 10

Luc en Eline

21-07-2023

Heel tevreden over het contact, de kwaliteit, maar ook de betrouwbaarheid. Dit alles als zeer prettig ervaren. Goede bijdrage aan een mooi feest en dag!
10 / 10

Arnout en Roma

24-05-2023

DJ Martijn draaiden goed en wist de juiste sfeer neer te zetten. Mijn vrouw en ik hebben een goed feestje gehad en bedanken jullie ook voor de fijne service.
8.7 / 10

Lisette en Corné

25-07-2022

Bedankt voor het geweldige feest! 🙂
8.7 / 10

Bekijk meer locaties

Meer locatie inspiratie opdoen? Kijk dan ook eens bij onze andere trouwlocaties. Uniek, industrieel of juist landelijk en romantisch? Kijk wat bij jullie past en lees ervaringen van andere bruidsparen. Liever een andere of eigen locatie? Geen probleem! Wij maken overal een feestje, welke locatie je ook kiest.

Vraag een persoonlijk gesprek aan