fbpx

Kasteel Heeswijk

De juiste trouwlocatie zoeken kan best lastig zijn. Wij van SKYFLY hebben erg goede ervaringen met Kasteel Heeswijk. Een bijzondere locatie waar wij al vele huwelijken gevierd hebben. Zelf al een locatie uitgezocht? Geen probleem! Wij komen ook graag langs op jouw favoriete locatie!

Direct offerte aanvragen
Kasteel Heeswijk
Kasteel 4
5473 VA, Heeswijk-Dinther

Bruiloft bij Kasteel Heeswijk

Trouwen op hét kasteel van Brabant! Het is een droom die je waarmaakt op Kasteel Heeswijk. Dit Topmonument van Brabant is een geliefde plek om deze uitzonderlijke dag te vieren. Wie door de poort komt voelt direct de romantiek: zowel binnen als in de openlucht zijn er op het kasteel mooie plekken om elkaar het jawoord te geven.

Onze klanten aan het woord over Kasteel Heeswijk

Willen jullie graag meer informatie over deze locatie? Lees hieronder de ervaringen van SKYFLY klanten bij Kasteel Heeswijk. Twijfel je nog na het lezen van de reviews? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen jullie graag verder.

Stefanie en Peter

14-09-2019

Bruiloft

Het was FAN-TAS-TISCH! Justin heeft ons een geweldige avond bezorgd! De dansvloer werd goed gevuld, er werd perfecte muziek uitgekozen en de gasten hebben echt genoten! Wij ook natuurlijk!! We zouden het héél erg graag nog een keer overdoen! De...
10 / 10

Stephanie en Wesley-John

07-09-2019

Bruiloft

Een super mooi feest gehad, goede muziek en de dansvloer stond de hele avond vol. Bedankt aan dj Harold
10 / 10

Martin en Femke

31-05-2019

Bruiloft

Beste Arjan, Remy, saxofonist en team, Enorm bedankt voor jullie fantastische show afgelopen vrijdag. We hebben enorm genoten van de hele dag, en zeker ook van het feest in de avond. Vanaf het eerste moment (de openingsdans) tot het laatste...
9.3 / 10

Nikkie en Bram

29-07-2017

Bruiloft

Het was een erg goed feestje en dat horen we ook nog steeds terug van onze gasten, DJ Frits bedankt!
8.7 / 10

Bekijk meer locaties

Meer locatie inspiratie opdoen? Kijk dan ook eens bij onze andere trouwlocaties. Uniek, industrieel of juist landelijk en romantisch? Kijk wat bij jullie past en lees ervaringen van andere bruidsparen. Liever een andere of eigen locatie? Geen probleem! Wij maken overal een feestje, welke locatie je ook kiest.

Vraag een persoonlijk gesprek aan