fbpx

Kasteel Maurick

De juiste trouwlocatie zoeken kan best lastig zijn. Wij van SKYFLY hebben erg goede ervaringen met Kasteel Maurick. Een bijzondere locatie waar wij al vele huwelijken gevierd hebben. Zelf al een locatie uitgezocht? Geen probleem! Wij komen ook graag langs op jouw favoriete locatie!

Direct offerte aanvragen
Kasteel Maurick
Maurick 3
5261 NA, Maurick

Bruiloft bij Kasteel Maurick

Een sprookjesachtige bruiloft in een kasteel hoeft niet bij dromen te blijven. Trouw in de prachtige kasteeltuin, geniet van een heerlijk diner binnen de kasteelmuren en overnacht in een prachtige torenkamer of bruidssuite. Ga je voor een witte bruiloft met sneeuwgarantie of ben je toch meer van een zomerse bruiloft onder een prachtige witte regen? Bij Kasteel Maurick doen ze er alles aan om jullie een onvergetelijke bruiloft te bezorgen. Niets is zo romantisch als trouwen in een kasteel! Laat je betoveren door de unieke locatie en mogelijkheden.

Onze klanten aan het woord over Kasteel Maurick

Willen jullie graag meer informatie over deze locatie? Lees hieronder de ervaringen van SKYFLY klanten bij Kasteel Maurick. Twijfel je nog na het lezen van de reviews? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen jullie graag verder.

Merel en Ruben

02-10-2023

WAUW! Wat een te gekke show hebben jullie neergezet. We hebben ook van veel van onze gasten gehoord hoe goed DJ Kevin zijn muziek mixte en wat een goede nummers de sfeer maakten. Alles stond op tijd klaar zodat het...
10 / 10

Tessa en Koen

07-08-2023

Wij hebben echt een geweldig feest gehad. Dj Rakesh voelde goed aan welke muziek paste bij de sfeer. Zowel alle jongeren als ouderen stonden op de dansvloer.
10 / 10

Rick en Simone

17-06-2023

Wat een geweldig fijn bedrijf! En Dj Danny echt een aanrader als je van je bruiloft een echt festival wil maken. Gas er op 🔥!! 100 punten
10 / 10

Aafke en Remon

09-06-2022

We hebben fijn contact gehad met de medewerkers van Skyfly. De onze DJ vond ook niks te gek. We wilde een openings dans doen een mix van Enrique Iglesias – Hero, dan na ongeveer anderhalve minuut scrats in de plaat...
10 / 10

Bekijk meer locaties

Meer locatie inspiratie opdoen? Kijk dan ook eens bij onze andere trouwlocaties. Uniek, industrieel of juist landelijk en romantisch? Kijk wat bij jullie past en lees ervaringen van andere bruidsparen. Liever een andere of eigen locatie? Geen probleem! Wij maken overal een feestje, welke locatie je ook kiest.

Vraag een persoonlijk gesprek aan