fbpx

Kasteel Maurick

De juiste trouwlocatie zoeken kan best lastig zijn. Wij van SKYFLY hebben erg goede ervaringen met Kasteel Maurick. Een bijzondere locatie waar wij al vele huwelijken gevierd hebben. Zelf al een locatie uitgezocht? Geen probleem! Wij komen ook graag langs op jouw favoriete locatie!

Direct offerte aanvragen
Kasteel Maurick
Maurick 3
5261 NA, Maurick

Bruiloft bij Kasteel Maurick

Een sprookjesachtige bruiloft in een kasteel hoeft niet bij dromen te blijven. Trouw in de prachtige kasteeltuin, geniet van een heerlijk diner binnen de kasteelmuren en overnacht in een prachtige torenkamer of bruidssuite. Ga je voor een witte bruiloft met sneeuwgarantie of ben je toch meer van een zomerse bruiloft onder een prachtige witte regen? Bij Kasteel Maurick doen ze er alles aan om jullie een onvergetelijke bruiloft te bezorgen. Niets is zo romantisch als trouwen in een kasteel! Laat je betoveren door de unieke locatie en mogelijkheden.

Onze klanten aan het woord over Kasteel Maurick

Willen jullie graag meer informatie over deze locatie? Lees hieronder de ervaringen van SKYFLY klanten bij Kasteel Maurick. Twijfel je nog na het lezen van de reviews? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen jullie graag verder.

Aafke en Remon

09-06-2022

We hebben fijn contact gehad met de medewerkers van Skyfly. De onze DJ vond ook niks te gek. We wilde een openings dans doen een mix van Enrique Iglesias – Hero, dan na ongeveer anderhalve minuut scrats in de plaat...
10 / 10

Fleur en Rutger

14-02-2020

Bruiloft

Het was een fantastisch feest en we zijn super geholpen door alle medewerkers. Het is dankzij jullie een geweldige avond geworden, dank jullie wel!!!
10 / 10

Linda en Eric

19-10-2019

Bruiloft

Super leuk. We vonden dat Toby super goed voorbereid was, en hij durfde onze stijldansmuziek te draaien.
8.0 / 10

Bekijk meer locaties

Meer locatie inspiratie opdoen? Kijk dan ook eens bij onze andere trouwlocaties. Uniek, industrieel of juist landelijk en romantisch? Kijk wat bij jullie past en lees ervaringen van andere bruidsparen. Liever een andere of eigen locatie? Geen probleem! Wij maken overal een feestje, welke locatie je ook kiest.

Vraag een persoonlijk gesprek aan