fbpx

Klooster Bethlehem

De juiste trouwlocatie zoeken kan best lastig zijn. Wij van SKYFLY hebben erg goede ervaringen met Klooster Bethlehem. Een bijzondere locatie waar wij al vele huwelijken gevierd hebben. Zelf al een locatie uitgezocht? Geen probleem! Wij komen ook graag langs op jouw favoriete locatie!

Direct offerte aanvragen
Klooster Bethlehem
Kerkplein 4
5368 AM, Haren (Oss)

Bruiloft bij Klooster Bethlehem

Beloof elkaar eeuwige trouw in de prachtige kapel van het klooster, maak de mooiste huwelijksfoto’s met het authentieke klooster als decor en geniet bij mooi weer met je gasten van een hapje en een drankje op ons sfeervolle terras. Aan alles is gedacht, je complete huwelijksdag beleef je bij Klooster Bethlehem.

Onze klanten aan het woord over Klooster Bethlehem

Willen jullie graag meer informatie over deze locatie? Lees hieronder de ervaringen van SKYFLY klanten bij Klooster Bethlehem. Twijfel je nog na het lezen van de reviews? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen jullie graag verder.

Bjorn en Anne

10-09-2022

We hebben een fantastische avond gehad met een leuke spontane DJ (Kevin). Contact voor de grote dag was perfect en op onze persoonlijke pagina konden we makkelijk opties toevoegen en onze muziekkeuzes doorgeven. Mede dankzij skyfly hebben we een onvergetelijke...
10 / 10

Patrick en Sandra

08-08-2020

Bruiloft

Hoi we zijn op 8 Augusts getrouwd en hebben ondanks de corona tijd een schitterende bruiloft gehad mede dankzij SKYFLY
8.7 / 10

Nicole en Jennifer

05-07-2019

Bruiloft

We hebben een top avond gehad met DJ Dennis. Fijne gesprekken, leuk ontvangst en er echt een top avond van gemaakt. Iedereen stond continu op de dansvloer. Wij zijn ontzettend tevreden!
10 / 10

Bekijk meer locaties

Meer locatie inspiratie opdoen? Kijk dan ook eens bij onze andere trouwlocaties. Uniek, industrieel of juist landelijk en romantisch? Kijk wat bij jullie past en lees ervaringen van andere bruidsparen. Liever een andere of eigen locatie? Geen probleem! Wij maken overal een feestje, welke locatie je ook kiest.

Vraag een persoonlijk gesprek aan