fbpx

Kasteelhoeve Geldrop

De juiste trouwlocatie zoeken kan best lastig zijn. Wij van SKYFLY hebben erg goede ervaringen met Landgoed Kasteel Geldrop. Een bijzondere locatie waar wij al vele huwelijken gevierd hebben. Zelf al een locatie uitgezocht? Geen probleem! Wij komen ook graag langs op jouw favoriete locatie!

Direct offerte aanvragen
Kasteelhoeve Geldrop
Helze 8
5662 JG, Geldrop

Bruiloft bij Kasteelhoeve Geldrop

In Geldrop, net onder Eindhoven, ligt het schitterende Landgoed Kasteel Geldrop. Dit stijlvolle middeleeuwse Kasteel is de perfecte trouwlocatie. Met meer dan 10 historische zalen en een capaciteit tot 450 gasten zijn de mogelijkheden hier eindeloos!

Onze klanten aan het woord over Kasteelhoeve Geldrop

Willen jullie graag meer informatie over deze locatie? Lees hieronder de ervaringen van SKYFLY klanten bij Kasteelhoeve Geldrop. Twijfel je nog na het lezen van de reviews? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen jullie graag verder.

Kit en Jasper

13-05-2024

Alles was perfect geregeld door de DJ! Er zijn leuke filmpjes gemaakt, en super leuk dat die naar ons gestuurd zijn. We hebben genoten van onze avond. Een miniscuul minpuntje: aan het begin werd de muziek nogal luid gedraaid. Maar...
10 / 10

Danielle en Micheal

07-06-2022

Uitstekende service, het Team van SkyFly heeft een TOP feest voor ons neergezet!
10 / 10

Anne en Nikolas

05-05-2022

Tijdens een bruiloft zijn er een aantal zaken waar je geen invloed op hebt en die je aan anderen moet toevertrouwen, zoals de muziek en de show op de feestavond. Dit hebben SKYFLY en Kevin zo fantastisch gedaan (in de...
10 / 10

Ivar en Nadieh

10-09-2020

Bruiloft

Ondanks de vreemde tijd om te trouwen. heeft sky fly en DJ Patrick voor een onvergetelijke avond gezorgd.
10 / 10

Bekijk meer locaties

Meer locatie inspiratie opdoen? Kijk dan ook eens bij onze andere trouwlocaties. Uniek, industrieel of juist landelijk en romantisch? Kijk wat bij jullie past en lees ervaringen van andere bruidsparen. Liever een andere of eigen locatie? Geen probleem! Wij maken overal een feestje, welke locatie je ook kiest.

Vraag een persoonlijk gesprek aan