fbpx

Landgoed Ulvenhart

De juiste trouwlocatie zoeken kan best lastig zijn. Wij van SKYFLY hebben erg goede ervaringen met Het Kasteel van Rhoon. Een bijzondere locatie waar wij al vele huwelijken gevierd hebben. Zelf al een locatie uitgezocht? Geen probleem! Wij komen ook graag langs op jouw favoriete locatie!

Direct offerte aanvragen
Landgoed Ulvenhart
Heistraat 16
4858 RL, Ulvenhout

Bruiloft bij Landgoed Ulvenhart

Landgoed Ulvenhart tekst

Onze klanten aan het woord over Landgoed Ulvenhart

Willen jullie graag meer informatie over deze locatie? Lees hieronder de ervaringen van SKYFLY klanten bij Landgoed Ulvenhart. Twijfel je nog na het lezen van de reviews? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen jullie graag verder.

Advocate Netherlands Field Marketing B.V. - Tim Hilverts

13-12-2019

Bedrijfsfeest

Het was een top evenement. Prima sfeereffect, leuke muziek keuze en bovendien de collega’s zijn goed aan het dansen geweest. Helaas had de droogijsmachine niet het gewenste effect, dit was namelijk zeer snel op en de ‘rook’ bleef niet lang...
8.7 / 10

Christa en Jordy

19-10-2019

Bruiloft

Wij willen SkyFly en bovenal Jorn bedanken voor de muzikale toevoeging aan onze huwelijksfeest. We hebben al het contact als heel prettig ervaren en er wordt duidelijk goed geluisterd naar je muziek wensen. Jorn contacteerde ons voor het doorspreken van...
8.7 / 10

Margaret en Bart

18-10-2019

Bruiloft

Contact verliep prima, leuk dat er op de dj-booth foto’s getoond konden worden. De up-lights waren erg sfeervol. Het was ons van tevoren niet duidelijk dat de gasten verzoeknummers konden aanvragen.
8.7 / 10

Sofie en Constantijn

18-05-2019

Bruiloft

Het contact met Skyfly verliep erg prettig. De dj heeft echt een feestje gemaakt van onze bruiloft!
8.7 / 10

Bekijk meer locaties

Meer locatie inspiratie opdoen? Kijk dan ook eens bij onze andere trouwlocaties. Uniek, industrieel of juist landelijk en romantisch? Kijk wat bij jullie past en lees ervaringen van andere bruidsparen. Liever een andere of eigen locatie? Geen probleem! Wij maken overal een feestje, welke locatie je ook kiest.

Vraag een persoonlijk gesprek aan