fbpx

Landgoed Ulvenhart

De juiste trouwlocatie zoeken kan best lastig zijn. Wij van SKYFLY hebben erg goede ervaringen met Het Kasteel van Rhoon. Een bijzondere locatie waar wij al vele huwelijken gevierd hebben. Zelf al een locatie uitgezocht? Geen probleem! Wij komen ook graag langs op jouw favoriete locatie!

Direct offerte aanvragen
Landgoed Ulvenhart
Heistraat 16
4858 RL, Ulvenhout

Bruiloft bij Landgoed Ulvenhart

Landgoed Ulvenhart tekst

Onze klanten aan het woord over Landgoed Ulvenhart

Willen jullie graag meer informatie over deze locatie? Lees hieronder de ervaringen van SKYFLY klanten bij Landgoed Ulvenhart. Twijfel je nog na het lezen van de reviews? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen jullie graag verder.

Luc en Veerle

23-08-2022

Super goede communicatie en een top feest geweest!
10 / 10

Kim en Robbert-Jan

13-06-2022

We zijn super tevreden over het contact met Skyfly voorafgaand aan onze bruiloft en over DJ Delano. Met Delano hebben we voorafgaand aan de bruiloft ook leuk contact gehad; kennisgemaakt met videobellen en daarna laagdrempelig contact via Whatsapp. Hij heeft...
10 / 10

Sharon en Alexander

05-10-2021

Wat een top avond hebben wij gehad! Zeker de combinatie dj en de saxofonist was geweldig! Iedereen heeft enorm genoten op de prachtige dansvloer!
10 / 10

Advocate Netherlands Field Marketing B.V. - Tim Hilverts

13-12-2019

Bedrijfsfeest

Het was een top evenement. Prima sfeereffect, leuke muziek keuze en bovendien de collega’s zijn goed aan het dansen geweest. Helaas had de droogijsmachine niet het gewenste effect, dit was namelijk zeer snel op en de ‘rook’ bleef niet lang...
8.7 / 10

Bekijk meer locaties

Meer locatie inspiratie opdoen? Kijk dan ook eens bij onze andere trouwlocaties. Uniek, industrieel of juist landelijk en romantisch? Kijk wat bij jullie past en lees ervaringen van andere bruidsparen. Liever een andere of eigen locatie? Geen probleem! Wij maken overal een feestje, welke locatie je ook kiest.

Vraag een persoonlijk gesprek aan