fbpx

Landgoed Wolfslaar

De juiste trouwlocatie zoeken kan best lastig zijn. Wij van SKYFLY hebben erg goede ervaringen met Landgoed Wolfslaar. Een bijzondere locatie waar wij al vele huwelijken gevierd hebben. Zelf al een locatie uitgezocht? Geen probleem! Wij komen ook graag langs op jouw favoriete locatie!

Direct offerte aanvragen
Landgoed Wolfslaar
Wolfslaardreef 100-102
4834 SP, Breda

Bruiloft bij Landgoed Wolfslaar

Landgoed Wolfslaar is een betoverende locatie in een idyllische omgeving. Landgoed Wolfslaar is dé trouwlocatie om de mooiste dag van jullie leven te vieren: in een ongedwongen stijl, maar tegelijkertijd van een ongekende bijzonderheid en luxe. Het landgoed in Breda ligt middenin de natuur. Jullie zijn de hele dag omringd door jullie eigen gasten. Dit maakt de dag bijzonder intiem en ongedwongen.

Onze klanten aan het woord over Landgoed Wolfslaar

Willen jullie graag meer informatie over deze locatie? Lees hieronder de ervaringen van SKYFLY klanten bij Landgoed Wolfslaar. Twijfel je nog na het lezen van de reviews? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen jullie graag verder.

Mark en Berry

03-03-2024

Goede gebruiksvriendelijke en overzichtelijke website. De communicatie verloopt goed en snel, geen ‘kleine lettertjes’ , wat enorm fijn is.
10 / 10

Bekijk meer locaties

Meer locatie inspiratie opdoen? Kijk dan ook eens bij onze andere trouwlocaties. Uniek, industrieel of juist landelijk en romantisch? Kijk wat bij jullie past en lees ervaringen van andere bruidsparen. Liever een andere of eigen locatie? Geen probleem! Wij maken overal een feestje, welke locatie je ook kiest.

Vraag een persoonlijk gesprek aan