fbpx

Opener bierbrouwerij

De juiste trouwlocatie zoeken kan best lastig zijn. Wij van SKYFLY hebben erg goede ervaringen met Opener bierbrouwerij. Een bijzondere locatie waar wij al vele huwelijken gevierd hebben. Zelf al een locatie uitgezocht? Geen probleem! Wij komen ook graag langs op jouw favoriete locatie!

Direct offerte aanvragen
Opener bierbrouwerij
Veepad 33
5105 AG, Dongen

Bruiloft bij Opener bierbrouwerij

Verras je familie en vrienden met een unieke feestlocatie bij onze brouwerij in Dongen. In ons lichte, moderne en landelijk gelegen proeflokaal kun je terecht om jouw feest, jubileum of trouwerij te vieren. Er is een grote selectie aan speciaalbieren beschikbaar, en er is altijd een biersommelier aanwezig om extra uitleg te geven over de aanwezige speciaalbieren om zo de beleving van bier extra te verhogen. Dat bier smaakt extra goed als je het drinkt met uitzicht op de brouwketels. Dus kom lekker feesten bij OPENER en proost samen op de toekomst!

Onze klanten aan het woord over Opener bierbrouwerij

Willen jullie graag meer informatie over deze locatie? Lees hieronder de ervaringen van SKYFLY klanten bij Opener bierbrouwerij. Twijfel je nog na het lezen van de reviews? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen jullie graag verder.

Helaas hebben we voor deze locatie nog geen review ontvangen. Heb je specifieke vragen of wil je meer informatie over deze feestlocatie? Neem dan contact met ons op.

Bekijk meer locaties

Meer locatie inspiratie opdoen? Kijk dan ook eens bij onze andere trouwlocaties. Uniek, industrieel of juist landelijk en romantisch? Kijk wat bij jullie past en lees ervaringen van andere bruidsparen. Liever een andere of eigen locatie? Geen probleem! Wij maken overal een feestje, welke locatie je ook kiest.

Vraag een persoonlijk gesprek aan