fbpx

Crazy Kitchen

De juiste trouwlocatie zoeken kan best lastig zijn. Wij van SKYFLY hebben erg goede ervaringen met Crazy Kitchen. Een bijzondere locatie waar wij al vele huwelijken gevierd hebben. Zelf al een locatie uitgezocht? Geen probleem! Wij komen ook graag langs op jouw favoriete locatie!

Direct offerte aanvragen
Crazy Kitchen
Helicopterstraat 28
1059 CG, Amsterdam

Bruiloft bij Crazy Kitchen

Trouwen in Amsterdam op een locatie waar meer dan 100 man kan genieten van het werk van een echte chef en waar genoeg ruimte is om tot de late uurtjes te dansen op de klanken van uw favoriete band of dj? Crazy Kitchen zorgt er met een 250m2 tellende trouwlocatie in Amsterdam Zuid voor dat dit mogelijk is.

Onze klanten aan het woord over Crazy Kitchen

Willen jullie graag meer informatie over deze locatie? Lees hieronder de ervaringen van SKYFLY klanten bij Crazy Kitchen. Twijfel je nog na het lezen van de reviews? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen jullie graag verder.

PWC

08-12-2017

Personeelsfeest

Ja, professioneel en goede suggesties v.w.b. verdere aankleding. DJ was professioneel en wist het feest goed op gang te krijgen!
10 / 10

Bekijk meer locaties

Meer locatie inspiratie opdoen? Kijk dan ook eens bij onze andere trouwlocaties. Uniek, industrieel of juist landelijk en romantisch? Kijk wat bij jullie past en lees ervaringen van andere bruidsparen. Liever een andere of eigen locatie? Geen probleem! Wij maken overal een feestje, welke locatie je ook kiest.

Vraag een persoonlijk gesprek aan