fbpx

De Koepelkerk

De juiste trouwlocatie zoeken kan best lastig zijn. Wij van SKYFLY hebben erg goede ervaringen met De Koepelkerk. Een bijzondere locatie waar wij al vele huwelijken gevierd hebben. Zelf al een locatie uitgezocht? Geen probleem! Wij komen ook graag langs op jouw favoriete locatie!

Direct offerte aanvragen

Bruiloft bij De Koepelkerk

Wat is er mooier dan jullie huwelijksdag te vieren in de magnifieke zeventiende eeuwse Koepelkerk in Amsterdam? Een unieke vijfsterrenlocatie midden in het bruisende hart van Amsterdam met een breed scala aan mogelijkheden voor elk droomhuwelijk! Zo kunnen jullie per boot arriveren aan de eigen aanlegsteiger, elkaar het jawoord geven in de historische Koepelzaal en een receptie of feest houden in de bovenzalen van de Koepelkerk of in het stijlvolle Renaissance Amsterdam Hotel dat direct aan de kerk verbonden is.

Onze klanten aan het woord over De Koepelkerk

Willen jullie graag meer informatie over deze locatie? Lees hieronder de ervaringen van SKYFLY klanten bij De Koepelkerk. Twijfel je nog na het lezen van de reviews? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen jullie graag verder.

Helaas hebben we voor deze locatie nog geen review ontvangen. Heb je specifieke vragen of wil je meer informatie over deze feestlocatie? Neem dan contact met ons op.

Bekijk meer locaties

Meer locatie inspiratie opdoen? Kijk dan ook eens bij onze andere trouwlocaties. Uniek, industrieel of juist landelijk en romantisch? Kijk wat bij jullie past en lees ervaringen van andere bruidsparen. Liever een andere of eigen locatie? Geen probleem! Wij maken overal een feestje, welke locatie je ook kiest.

Vraag een persoonlijk gesprek aan