fbpx

Landgoed Duin & Kruidberg

De juiste trouwlocatie zoeken kan best lastig zijn. Wij van SKYFLY hebben erg goede ervaringen met Landgoed Duin & Kruidberg. Een bijzondere locatie waar wij al vele huwelijken gevierd hebben. Zelf al een locatie uitgezocht? Geen probleem! Wij komen ook graag langs op jouw favoriete locatie!

Direct offerte aanvragen
Landgoed Duin & Kruidberg
Duin- en Kruidbergerweg 60
2071 LE, Santpoort-Noord

Bruiloft bij Landgoed Duin & Kruidberg

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van Abel? Bij Abel kunnen jullie de gehele bruiloft laten organiseren. Net buiten Rotterdam en toch landelijk gelegen! Gelegen tussen Rhoon en Portugaal is Abel een perfecte locatie en zeer makkelijk bereikbaar. Abel Grand Café en Restaurant is ook lid van de Nederlandse TrouwBranch Organisatie  en tevens mogen zij het Keurmerk Trouwen dragen.

Onze klanten aan het woord over Landgoed Duin & Kruidberg

Willen jullie graag meer informatie over deze locatie? Lees hieronder de ervaringen van SKYFLY klanten bij Landgoed Duin & Kruidberg. Twijfel je nog na het lezen van de reviews? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen jullie graag verder.

Robert en Cherida

30-03-2019

Bruiloft

Wij hebben een ontzettende goede ervaring met skyfly! Het contact met Rémy Dick was goed. Hij luisterde naar onze wensen en is vervolgens op zoek gegaan naar een goede match met een DJ. Onze eerste DJ kon door privé omstandigheden...
10 / 10

Bekijk meer locaties

Ervaar de mooiste dag van jullie leven op de schitterende en verrassende trouwlocatie Landgoed Duin & Kruidberg. Met een trapmoment waarvan je kippenvel krijgt, een ceremonie in een van de sfeervolle stijlkamers of Landgoedtuin, een feestelijke receptie, een tongstrelend diner of een spetterend feest om jullie mooiste dag mee af te sluiten. Alles is mogelijk zodat jullie dag het perfecte plaatje wordt dat jullie voor ogen hebben. Jullie zijn altijd het enige bruidspaar op een dag. Dat geeft niet alleen een exclusief gevoel, maar zorgt ook dat ze alle aandacht hebben voor jullie tweeën, jullie gasten en alle benodigde details.

Vraag een persoonlijk gesprek aan