fbpx

Paviljoen Puur

De juiste trouwlocatie zoeken kan best lastig zijn. Wij van SKYFLY hebben erg goede ervaringen met Paviljoen Puur. Een bijzondere locatie waar wij al vele huwelijken gevierd hebben. Zelf al een locatie uitgezocht? Geen probleem! Wij komen ook graag langs op jouw favoriete locatie!

Direct offerte aanvragen
Paviljoen Puur
Overdiemerweg 37
1111 PP, Diemen

Bruiloft bij Paviljoen Puur

Elkaar het jawoord geven bij de oude wilg, met vrienden en familie feestelijk dineren aan lange tafels, dansen onder de sterrenhemel tot je voeten zeer doen! Fort Diemerdam is door de Gemeente Diemen aangemerkt als officiële trouwlocatie. Dat betekent dat Paviljoen Puur, met medewerking van de ambtenaar van de burgerlijke stand, ook de huwelijksvoltrekking kan verzorgen. Waar jullie elkaar het jawoord geven? Midden in het groen, voor de deur van onze mooie oude fortwachterswoning of binnen in ons sfeervolle paviljoen. De keuze is aan jullie.

Onze klanten aan het woord over Paviljoen Puur

Willen jullie graag meer informatie over deze locatie? Lees hieronder de ervaringen van SKYFLY klanten bij Paviljoen Puur. Twijfel je nog na het lezen van de reviews? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen jullie graag verder.

Marjolein en Jorik

02-09-2023

Het contact met SKYFLY was steeds makkelijk en snel. Wij hadden eerst contact met een DJ die later met zwangerschapsverlof ging. De communicatie daarover was goed, en we hadden vrij snel weer een nieuwe kennismaking met een andere DJ. Dat...
10 / 10

Bekijk meer locaties

Meer locatie inspiratie opdoen? Kijk dan ook eens bij onze andere trouwlocaties. Uniek, industrieel of juist landelijk en romantisch? Kijk wat bij jullie past en lees ervaringen van andere bruidsparen. Liever een andere of eigen locatie? Geen probleem! Wij maken overal een feestje, welke locatie je ook kiest.

Vraag een persoonlijk gesprek aan