fbpx

Stoer in de Beemster

De juiste trouwlocatie zoeken kan best lastig zijn. Wij van SKYFLY hebben erg goede ervaringen met Stoer in de Beemster. Een bijzondere locatie waar wij al vele huwelijken gevierd hebben. Zelf al een locatie uitgezocht? Geen probleem! Wij komen ook graag langs op jouw favoriete locatie!

Direct offerte aanvragen
Stoer in de Beemster
Middenweg 48
1463 HC

Bruiloft bij Stoer in de Beemster

Stoer in de Beemster is per 1 juli 2017 een officiële trouwlocatie van de gemeente Beemster.  De Beemster, een schitterende polder niet alleen bekend vanwege zijn kaas maar natuurlijk ook vanwege het prachtige stukje werelderfgoed. Gelegen tussen Hoorn, Alkmaar en Purmerend is “Stoer” voor alle gasten gemakkelijk te vinden. Op jullie bruiloft komen alle specialiteiten van Stoer in de Beemster samen. De ceremonie, het aansnijden van de taart, het diner, het feest, alles is tot in de puntjes verzorgd en helemaal naar jullie wens, die van het bruidspaar. De Stoere kamer is een uitermate geschikte ruimte waar de huwelijksceremonie voltrokken kan worden. Ook is er de mogelijkheid om bij mooi weer de huwelijksplechtigheid in de prachtige tuin te laten voltrekken of op het aansluitend terras. Zorgeloos trouwen bij Stoer in de Beemster voor, romantiek, gezelligheid en heerlijk genieten.

Onze klanten aan het woord over Stoer in de Beemster

Willen jullie graag meer informatie over deze locatie? Lees hieronder de ervaringen van SKYFLY klanten bij Stoer in de Beemster. Twijfel je nog na het lezen van de reviews? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen jullie graag verder.

Nico en Annette

17-05-2019

Bruiloft

Was geweldig feest, jammer dat de DJ minder gecharmeerd was van het feit dat er door mensen liedjes gezongen werden. Verder topavond.
7.3 / 10

Stoer in de Beemster

20-01-2018

Het contact met SkyFly was zeer goed, de show was heel professioneel. De muziekkeuze was top en de DJ was professioneel, goedlachs en representatief. We zouden jullie zeker aanbevelen. Zoals ik al schreef, het was een topavond en de DJ...
10 / 10

Bekijk meer locaties

Meer locatie inspiratie opdoen? Kijk dan ook eens bij onze andere trouwlocaties. Uniek, industrieel of juist landelijk en romantisch? Kijk wat bij jullie past en lees ervaringen van andere bruidsparen. Liever een andere of eigen locatie? Geen probleem! Wij maken overal een feestje, welke locatie je ook kiest.

Vraag een persoonlijk gesprek aan