fbpx

Van der Valk Hotel Akersloot

De juiste trouwlocatie zoeken kan best lastig zijn. Wij van SKYFLY hebben erg goede ervaringen met Van der Valk Hotel Akersloot. Een bijzondere locatie waar wij al vele huwelijken gevierd hebben. Zelf al een locatie uitgezocht? Geen probleem! Wij komen ook graag langs op jouw favoriete locatie!

Direct offerte aanvragen
Van der Valk Hotel Akersloot
Geesterweg 1a
1921 NV , Alkmaar

Bruiloft bij Van der Valk Hotel Akersloot

Hotel Akersloot biedt vele mogelijkheden tot het organiseren van een volledig verzorgde bruiloft. Tijdens jullie speciale dag nemen ze graag al het werk uit handen zodat jullie enkel hoeven te genieten. Denk bijvoorbeeld aan een intiem huwelijksdiner of dinerbuffet dat overgaat in een spetterende feestavond. Hotel Akersloot is een officiële trouwlocatie van de gemeente Castricum. Jullie kunnen bij hen dus genieten van een geheel verzorgde dag inclusief ceremonie op één locatie.

Onze klanten aan het woord over Van der Valk Hotel Akersloot

Willen jullie graag meer informatie over deze locatie? Lees hieronder de ervaringen van SKYFLY klanten bij Van der Valk Hotel Akersloot. Twijfel je nog na het lezen van de reviews? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen jullie graag verder.

Linda en Joyce

05-06-2022

Bedankt voor een prachtig feestje, we hebben ons vermaakt!
8.0 / 10

Marchal en Piet

13-01-2018

Jubilieum

We zullen jullie zeker aanbevelen, omdat er volledig rekening werd gehouden met onze wensen (vooraf) en op de avond zelf de verzoekjes van de gasten werden gedraaid. Het was een gezellig en uitbundig feest die onze verwachtingen heeft overtroffen. Het...
10 / 10

Bekijk meer locaties

Meer locatie inspiratie opdoen? Kijk dan ook eens bij onze andere trouwlocaties. Uniek, industrieel of juist landelijk en romantisch? Kijk wat bij jullie past en lees ervaringen van andere bruidsparen. Liever een andere of eigen locatie? Geen probleem! Wij maken overal een feestje, welke locatie je ook kiest.

Vraag een persoonlijk gesprek aan