fbpx

Villa Westend

De juiste trouwlocatie zoeken kan best lastig zijn. Wij van SKYFLY hebben erg goede ervaringen met Villa Westend. Een bijzondere locatie waar wij al vele huwelijken gevierd hebben. Zelf al een locatie uitgezocht? Geen probleem! Wij komen ook graag langs op jouw favoriete locatie!

Direct offerte aanvragen
Villa Westend
Westlaan 41
1991 AL, Velserbroek

Bruiloft bij Villa Westend

Trouwen op een geheime idylle aan het water? Villa Westend is een officiële trouwlocatie. Het ja-woord kun je er geven met de voeten in het zand, of binnen in een van de prachtige zalen.
De huwelijksdag is dé dag van jullie leven. Door de jarenlange ervaring en unieke locatie is alles in huis om van jullie bruiloft een onvergetelijke dag te maken.

Onze klanten aan het woord over Villa Westend

Willen jullie graag meer informatie over deze locatie? Lees hieronder de ervaringen van SKYFLY klanten bij Villa Westend. Twijfel je nog na het lezen van de reviews? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen jullie graag verder.

Saskia

13-12-2022

We hebben een erg leuke pubquiz gehad. De quizmaster voelde de groep goed aan. Kortom een heel geslaagd evenement op ons bedrijfsfeestje.
10 / 10

Bekijk meer locaties

Meer locatie inspiratie opdoen? Kijk dan ook eens bij onze andere trouwlocaties. Uniek, industrieel of juist landelijk en romantisch? Kijk wat bij jullie past en lees ervaringen van andere bruidsparen. Liever een andere of eigen locatie? Geen probleem! Wij maken overal een feestje, welke locatie je ook kiest.

Vraag een persoonlijk gesprek aan