fbpx

Westerliefde

De juiste trouwlocatie zoeken kan best lastig zijn. Wij van SKYFLY hebben erg goede ervaringen met Westerliefde. Een bijzondere locatie waar wij al vele huwelijken gevierd hebben. Zelf al een locatie uitgezocht? Geen probleem! Wij komen ook graag langs op jouw favoriete locatie!

Direct offerte aanvragen
Westerliefde
Klönneplein 4 - 6
1014 DD, Amsterdam

Bruiloft bij Westerliefde

They say it’s all in the name, hoe bijzonder om elkaar het
jawoord te geven in de WesterLiefde! De WesterLiefde is een erkende trouwlocatie midden in het Westerpark, de perfecte combinatie tussen een stijlvol, industrieel karakter en een groene buitenomgeving. Je voelt het al bij binnenkomst. Een gevoel van warmte en liefde. De Westerliefde is namelijk dé perfecte trouwlocatie in Amsterdam om je bruiloft te vieren. De ceremonie, het diner en het trouwfeest. Alles onder één dak.

Onze klanten aan het woord over Westerliefde

Willen jullie graag meer informatie over deze locatie? Lees hieronder de ervaringen van SKYFLY klanten bij Westerliefde. Twijfel je nog na het lezen van de reviews? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen jullie graag verder.

Helaas hebben we voor deze locatie nog geen review ontvangen. Heb je specifieke vragen of wil je meer informatie over deze feestlocatie? Neem dan contact met ons op.

Bekijk meer locaties

Meer locatie inspiratie opdoen? Kijk dan ook eens bij onze andere trouwlocaties. Uniek, industrieel of juist landelijk en romantisch? Kijk wat bij jullie past en lees ervaringen van andere bruidsparen. Liever een andere of eigen locatie? Geen probleem! Wij maken overal een feestje, welke locatie je ook kiest.

Vraag een persoonlijk gesprek aan