fbpx

Bovendonk Hoeven

De juiste trouwlocatie zoeken kan best lastig zijn. Wij van SKYFLY hebben erg goede ervaringen met Bovendonk Hoeven. Een bijzondere locatie waar wij al vele huwelijken gevierd hebben. Zelf al een locatie uitgezocht? Geen probleem! Wij komen ook graag langs op jouw favoriete locatie!

Direct offerte aanvragen

Een informele, sfeervolle en bovenal gezellige bruiloft. Dat is de festivalbruiloft! Zijn jullie op zoek naar een trouwlocatie voor jullie festivalbruiloft dan is trouwlocatie Bovendonk, tussen Breda en Roosendaal de ideale trouwlocatie. Waar veel trouwlocaties óf buiten óf binnen een fijne sfeer hebben biedt Bovendonk zowel binnen als buiten de mogelijkheid om sfeervol te trouwen in festival stijl. Met de festivalbruiloft hebben jullie gegarandeerd de mooiste dag van jullie leven samen met familie en vrienden. Het team van Bovendonk verzorgt de catering, opstellingen en kunnen jullie daarnaast op weg helpen met licht, geluid, decoratie en fotografie met een team van vaste leveranciers die jullie mooiste dag graag mee vormgeven.

Onze klanten aan het woord over Bovendonk Hoeven

Willen jullie graag meer informatie over deze locatie? Lees hieronder de ervaringen van SKYFLY klanten bij Bovendonk Hoeven. Twijfel je nog na het lezen van de reviews? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen jullie graag verder.

Helaas hebben we voor deze locatie nog geen review ontvangen. Heb je specifieke vragen of wil je meer informatie over deze feestlocatie? Neem dan contact met ons op.

Bekijk meer locaties

Meer locatie inspiratie opdoen? Kijk dan ook eens bij onze andere trouwlocaties. Uniek, industrieel of juist landelijk en romantisch? Kijk wat bij jullie past en lees ervaringen van andere bruidsparen. Liever een andere of eigen locatie? Geen probleem! Wij maken overal een feestje, welke locatie je ook kiest.

Vraag een persoonlijk gesprek aan