fbpx

Buitenplaats Amerongen

De juiste trouwlocatie zoeken kan best lastig zijn. Wij van SKYFLY hebben erg goede ervaringen met Buitenplaats Amerongen. Een bijzondere locatie waar wij al vele huwelijken gevierd hebben. Zelf al een locatie uitgezocht? Geen probleem! Wij komen ook graag langs op jouw favoriete locatie!

Direct offerte aanvragen
Buitenplaats Amerongen
Dostestraat 12
3958 BK

Bruiloft bij Buitenplaats Amerongen

In Rhoon, net onder Rotterdam, ligt het schitterende Kasteel van Rhoon. Het Kasteel is de perfecte trouwlocatie. U kunt bij hen de gehele huwelijksdag doorbrengen: feestelijke ontvangst van de gasten, de huwelijksvoltrekking, het aansnijden van de bruidstaart, receptie, lunch, diner en feest. Alles kan en alles mag.

Onze klanten aan het woord over Buitenplaats Amerongen

Willen jullie graag meer informatie over deze locatie? Lees hieronder de ervaringen van SKYFLY klanten bij Buitenplaats Amerongen. Twijfel je nog na het lezen van de reviews? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen jullie graag verder.

Kevin en Natasja

29-06-2019

Bruiloft

Wij hebben een fantastisch feest gehad. DJ Justin voelde heel goed aan wat er nodig was om iedereen helemaal los te laten gaan! De saxofonist Sander speelde met Justin mee en gaf extra sfeer aan het feest. Mooi moment was...
10 / 10

Bekijk meer locaties

Meer locatie inspiratie opdoen? Kijk dan ook eens bij onze andere trouwlocaties. Uniek, industrieel of juist landelijk en romantisch? Kijk wat bij jullie past en lees ervaringen van andere bruidsparen. Liever een andere of eigen locatie? Geen probleem! Wij maken overal een feestje, welke locatie je ook kiest.

Vraag een persoonlijk gesprek aan