fbpx

Hotel Ara

De juiste trouwlocatie zoeken kan best lastig zijn. Wij van SKYFLY hebben erg goede ervaringen met Hotel Ara. Een bijzondere locatie waar wij al vele huwelijken gevierd hebben. Zelf al een locatie uitgezocht? Geen probleem! Wij komen ook graag langs op jouw favoriete locatie!

Direct offerte aanvragen
Hotel Ara
Veerweg 10
3336 LM

Bruiloft bij Hotel Ara

Hotel ARA is een officiële trouwlocatie en heeft 7 bijzondere zalen met prachtig uitzicht op de Oude Maas. Van de huwelijksceremonie tot receptie, van diner tot bruidstaart of van een spetterende feestavond tot een bruidssuite, ze organiseren het graag allemaal voor jullie!

Onze klanten aan het woord over Hotel Ara

Willen jullie graag meer informatie over deze locatie? Lees hieronder de ervaringen van SKYFLY klanten bij Hotel Ara. Twijfel je nog na het lezen van de reviews? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen jullie graag verder.

Renate en Coen

19-12-2022

Het was echt ge wel dig! Top dj! Echt een aanrader. We gaan hem zeker nog een keer boeken.
10 / 10

Stefan en Samantha

30-10-2022

Skyfly maakte van ons bruiloftsfeest een perfecte avond. De communicatie vooraf was goed en DJ voelde precies aan waar het publiek behoefte aan had. Niet voor niets stond de dansvloer vanaf het begin tot aan het eind vol en waren...
10 / 10

Wilbert en Gaby

17-10-2022

Prettig en makkelijk contact en voorkeuren doorgeven via je eigen pagina. De DJ was top en we hebben mede daardoor een topfeestje gehad!
10 / 10

Gaby en Wilbert

25-08-2017

Bruiloft

Van begin af aan was het top! Een prachtige dj booth met onze foto erop! Dat gaf zo’n leuk en persoonlijk effect. De muziek was van begin tot eind precies hoe we het wilde! Onze voorkeuren werden gedraaid en het...
10 / 10

Bekijk meer locaties

Meer locatie inspiratie opdoen? Kijk dan ook eens bij onze andere trouwlocaties. Uniek, industrieel of juist landelijk en romantisch? Kijk wat bij jullie past en lees ervaringen van andere bruidsparen. Liever een andere of eigen locatie? Geen probleem! Wij maken overal een feestje, welke locatie je ook kiest.

Vraag een persoonlijk gesprek aan