fbpx

Buitenplaats De Houtmaat

De juiste trouwlocatie zoeken kan best lastig zijn. Wij van SKYFLY hebben erg goede ervaringen met Buitenplaats de Houtmaat. Een bijzondere locatie waar wij al vele huwelijken gevierd hebben. Zelf al een locatie uitgezocht? Geen probleem! Wij komen ook graag langs op jouw favoriete locatie!

Direct offerte aanvragen
Buitenplaats De Houtmaat
Houtmaatweg 9
7556 PC, Hengelo

Bruiloft bij Buitenplaats De Houtmaat

“Ja” zeggen tegen je lief doe je op een ceremoniële plek. Aan het water, onder de kastanjebomen bij het Boothuis of in een pittoreske voorkamer van een Saksische boerderij? Aan jullie de keuze! Te midden van jullie vrienden en familie stap je bij de Houtmaat letterlijk in het huwelijksbootje. Hoe? Dat is nog even een verassing! De ceremonie met de ambtenaar, de bruidstaart, een diner, jullie droomfeest, een romantische fakkeltocht over het water.. Het gaat zoals jullie het dromen.

Onze klanten aan het woord over Buitenplaats De Houtmaat

Willen jullie graag meer informatie over deze locatie? Lees hieronder de ervaringen van SKYFLY klanten bij Buitenplaats De Houtmaat. Twijfel je nog na het lezen van de reviews? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen jullie graag verder.

Anne en Melger

01-07-2022

In het begin liep het contact zeer stroef. We hebben veel verschillende contactpersonen gehad. De dj is een keer verwisseld zonder dat we waren ingelicht. Nadat we zelf contact hadden opgenomen met de dj, hadden we er vertrouwen in dat...
8.0 / 10

Pim en Janneke

04-06-2022

Super avond gehad, met een geweldige sfeer.
9.3 / 10

Britt en Ken

19-04-2022

Super avond gehad op onze bruiloft! Alles was super geregeld en de DJ + Saxofonist was een zeer goede combi
10 / 10

Heleen en Herman

29-09-2021

We hebben een fantastisch feest gehad, van het begin tot einde van de avond. Het was top!
9.3 / 10

Bekijk meer locaties

Meer locatie inspiratie opdoen? Kijk dan ook eens bij onze andere trouwlocaties. Uniek, industrieel of juist landelijk en romantisch? Kijk wat bij jullie past en lees ervaringen van andere bruidsparen. Liever een andere of eigen locatie? Geen probleem! Wij maken overal een feestje, welke locatie je ook kiest.

Vraag een persoonlijk gesprek aan