fbpx

De Agnietenberg

De juiste trouwlocatie zoeken kan best lastig zijn. Wij van SKYFLY hebben erg goede ervaringen met De Agnietenberg. Een bijzondere locatie waar wij al vele huwelijken gevierd hebben. Zelf al een locatie uitgezocht? Geen probleem! Wij komen ook graag langs op jouw favoriete locatie!

Direct offerte aanvragen
De Agnietenberg
Haersterveerweg 23
8034 PJ, Zwolle

Bruiloft bij De Agnietenberg

De mooiste dag van jullie leven. Daar hoort een bijzondere huwelijkslocatie bij. Bij de Agnietenberg in Zwolle kunnen ze jullie dag op één locatie verzorgen: de huwelijksvoltrekking, het felicitatiemoment, het diner, de receptie en het avondfeest. Jullie kunnen er ook voor kiezen om er alleen een onderdeel van jullie huwelijksdag te organiseren. De Agnietenberg heeft verschillende sfeervolle ruimtes met bij iedere ruimte een aangrenzend terras.

Onze klanten aan het woord over De Agnietenberg

Willen jullie graag meer informatie over deze locatie? Lees hieronder de ervaringen van SKYFLY klanten bij De Agnietenberg. Twijfel je nog na het lezen van de reviews? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen jullie graag verder.

Jessica en Rick

19-10-2019

Bruiloft

We hebben echt een top feest gehad en de DJ heeft goed ingespeeld op het laatste nummer waarbij iedereen om ons heen stond. Hierdoor was het een hele mooi afsluiting van de dag!
9.3 / 10

Marloes en Michail

03-05-2019

Bruiloft

We hebben een fantastisch feest gehad, de dansvloer is geen moment leeg geweest! Ook zijn we erg tevreden over de communicatie met SKYFLY, dit verliep heel vlot en soepel. Het is prettig dat je kunt inloggen op je persoonlijke pagina...
8.7 / 10

Bekijk meer locaties

Meer locatie inspiratie opdoen? Kijk dan ook eens bij onze andere trouwlocaties. Uniek, industrieel of juist landelijk en romantisch? Kijk wat bij jullie past en lees ervaringen van andere bruidsparen. Liever een andere of eigen locatie? Geen probleem! Wij maken overal een feestje, welke locatie je ook kiest.

Vraag een persoonlijk gesprek aan