fbpx

Het Wapen van Beckum

De juiste trouwlocatie zoeken kan best lastig zijn. Wij van SKYFLY hebben erg goede ervaringen met Het Wapen van Beckum. Een bijzondere locatie waar wij al vele huwelijken gevierd hebben. Zelf al een locatie uitgezocht? Geen probleem! Wij komen ook graag langs op jouw favoriete locatie!

Direct offerte aanvragen
Het Wapen van Beckum
Beckumerkerkweg 20
7554 PV, Hengelo

Bruiloft bij Het Wapen van Beckum

De romantiek van een historische, landelijke locatie gecombineerd met trendy design zorgt voor een schitterende ambiance voor jullie trouwdag. Kiezen jullie voor een receptie op het terras, een festival bruiloft in onze Engelse tuin of een knallend dansfeest in één van onze feestzalen? Het Wapen van Beckum biedt een warme en exclusieve sfeer voor jullie grote dag.

Onze klanten aan het woord over Het Wapen van Beckum

Willen jullie graag meer informatie over deze locatie? Lees hieronder de ervaringen van SKYFLY klanten bij Het Wapen van Beckum. Twijfel je nog na het lezen van de reviews? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen jullie graag verder.

Michael en Danielle

06-09-2019

Bruiloft

Hallo skyfly… Wilde nog even zeggen dat we het super naar de zin hebben gehad en de muziek en de aankleding dik voor elkaar was De DJ was geweldig leuke vlotte kerel die weet wat ie doet en draaide super...
10 / 10

Bekijk meer locaties

Meer locatie inspiratie opdoen? Kijk dan ook eens bij onze andere trouwlocaties. Uniek, industrieel of juist landelijk en romantisch? Kijk wat bij jullie past en lees ervaringen van andere bruidsparen. Liever een andere of eigen locatie? Geen probleem! Wij maken overal een feestje, welke locatie je ook kiest.

Vraag een persoonlijk gesprek aan