fbpx

Hotel 't Lansink

De juiste trouwlocatie zoeken kan best lastig zijn. Wij van SKYFLY hebben erg goede ervaringen met Hotel ’t Lansink. Een bijzondere locatie waar wij al vele huwelijken gevierd hebben. Zelf al een locatie uitgezocht? Geen probleem! Wij komen ook graag langs op jouw favoriete locatie!

Direct offerte aanvragen
Hotel 't Lansink
C.T. Storkstraat 18
7554 AR, Hengelo

Bruiloft bij Hotel 't Lansink

Jullie Huwelijksdag is dé dag waarop je de tijd neemt voor elkaar. Of u nu kiest voor een intiem samenzijn of een uitbundige huwelijksdag wilt beleven, ’t Lansink verzorgt jullie bruiloft tot in de puntjes. Gastvrijheid, de intieme sfeer en de culinaire invulling maakt ‘t Lansink een droomlocatie voor je bruiloft.

Onze klanten aan het woord over Hotel 't Lansink

Willen jullie graag meer informatie over deze locatie? Lees hieronder de ervaringen van SKYFLY klanten bij Hotel 't Lansink. Twijfel je nog na het lezen van de reviews? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen jullie graag verder.

Maartje en Sjors

10-07-2023

Het contact met Skyfly en DJ Tijmen was super. Hij heeft er een fantastisch feest van gemaakt. We hadden gekozen om ook Snappshot en de Photo Booth toe te voegen aan ons pakket. Dit is met veel enthousiasme ontvangen door...
8.7 / 10

Stefan en Manon

11-06-2022

Prima
8.0 / 10

Ferran en Marieke

07-09-2019

Bruiloft

Alles goed voor elkaar. De DJ werkte top samen met de band. Super gedaan ! Groet Ferran & Marieke
10 / 10

Bekijk meer locaties

Meer locatie inspiratie opdoen? Kijk dan ook eens bij onze andere trouwlocaties. Uniek, industrieel of juist landelijk en romantisch? Kijk wat bij jullie past en lees ervaringen van andere bruidsparen. Liever een andere of eigen locatie? Geen probleem! Wij maken overal een feestje, welke locatie je ook kiest.

Vraag een persoonlijk gesprek aan