fbpx

Restaurant & Hotel Hoog Holten

De juiste trouwlocatie zoeken kan best lastig zijn. Wij van SKYFLY hebben erg goede ervaringen met Restaurant & Hotel Hoog Holten. Een bijzondere locatie waar wij al vele huwelijken gevierd hebben. Zelf al een locatie uitgezocht? Geen probleem! Wij komen ook graag langs op jouw favoriete locatie!

Direct offerte aanvragen
Restaurant & Hotel Hoog Holten
Forthaarsweg 7
7451 JS, Holten

Bruiloft bij Restaurant & Hotel Hoog Holten

Alles onder één dak: Van het officiële jawoord tot logeren in een luxe suite na afloop van jullie spetterende feestavond. Dit alles is mogelijk bij Hoog Holten. Bij mooi weer kan er getrouwd worden in de tuin en anders in de Garden Room of het restaurant. De prachtige feestzaal heeft een privé terras en tuin en is de perfecte locatie voor jullie receptie of feest.

Onze klanten aan het woord over Restaurant & Hotel Hoog Holten

Willen jullie graag meer informatie over deze locatie? Lees hieronder de ervaringen van SKYFLY klanten bij Restaurant & Hotel Hoog Holten. Twijfel je nog na het lezen van de reviews? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen jullie graag verder.

Marleen en Marcel

06-09-2021

Heel erg geslaagd feest! De pub quiz met persoonlijke ronde en verzoeknummers was perfect!
10 / 10

Lucas en Marlijn Stierhout

01-07-2021

Hee hoi, We hebben het net natuurlijk al even aan de telefoon besproken; wij zijn héél erg positief over hoe het contact met jullie is verlopen, over het feit dat jullie zo last minute nog konden/wilden/durfden te schakelen en over...
10 / 10

Rolf en Daniëlle

01-02-2020

Jubileum

Heel erg bedankt voor de muzikale bijdrage. We hebben erg genoten van het feest. Ook de gasten vonden het leuk. Die snappshot app is een echte aanrader. Vonden velen erg leuk.
8.0 / 10

Jos en Petra

02-08-2019

Bruiloft

9.3 / 10

Bekijk meer locaties

Meer locatie inspiratie opdoen? Kijk dan ook eens bij onze andere trouwlocaties. Uniek, industrieel of juist landelijk en romantisch? Kijk wat bij jullie past en lees ervaringen van andere bruidsparen. Liever een andere of eigen locatie? Geen probleem! Wij maken overal een feestje, welke locatie je ook kiest.

Vraag een persoonlijk gesprek aan