fbpx

Twentse Bierbrouwerij Proeflokaal

De juiste trouwlocatie zoeken kan best lastig zijn. Wij van SKYFLY hebben erg goede ervaringen met Twentse Bierbrouwerij Proeflokaal. Een bijzondere locatie waar wij al vele huwelijken gevierd hebben. Zelf al een locatie uitgezocht? Geen probleem! Wij komen ook graag langs op jouw favoriete locatie!

Direct offerte aanvragen
Twentse Bierbrouwerij Proeflokaal
Haaksbergerstraat 51
7554 PA, Hengelo

Bruiloft bij Twentse Bierbrouwerij Proeflokaal

De Twentse Bierbrouwerij is dé perfecte locatie voor een onvergetelijk feest! De ruimte het Pakhuis is ingericht met prachtig meubilair, er is een gezellige dansvloer, een bar met alle Twentse speciaalbieren op de tap en een privé terras. Verder is de ruimte voorzien van een laser beamer met groot elektrisch projectiescherm, geluidsinstallatie, en inprikpunt voor DJ en/of band.

Onze klanten aan het woord over Twentse Bierbrouwerij Proeflokaal

Willen jullie graag meer informatie over deze locatie? Lees hieronder de ervaringen van SKYFLY klanten bij Twentse Bierbrouwerij Proeflokaal. Twijfel je nog na het lezen van de reviews? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen jullie graag verder.

Rosan en Rainier

11-10-2021

We hebben een geweldig feest gehad mede dankzij DJ Hans. Hij is zelfs al gevraagd voor een ander feestje!
10 / 10

Bob en Marloes

12-09-2020

Bruiloft

Wij hebben een geweldige avond gehad en wat heeft DJ Thijmen het onwijs goed gedaan. Ondanks de Corona maatregelen heeft hij er echt een feestje van weten te maken en hij voelde ook heel goed aan wanneer hij een liedje...
8.7 / 10

Chiel en Ravena

11-09-2020

Bruiloft

Vanaf het eerste contact hebben wij de begeleiding van Skyfly als zeer positief ervaren. Op het feest zelf kregen wij voor het einde al complimenten van onze gasten over de muziek en sfeer. Ondanks de corona maatregelen heeft de DJ...
8.0 / 10

Karlijn en Stefan

07-02-2020

Jubileum

We hebben een heerlijke avond gehad met een knal feest, mede mogelijk gemaakt door jullie. Het was echt een super gaaf feestje!
10 / 10

Bekijk meer locaties

Meer locatie inspiratie opdoen? Kijk dan ook eens bij onze andere trouwlocaties. Uniek, industrieel of juist landelijk en romantisch? Kijk wat bij jullie past en lees ervaringen van andere bruidsparen. Liever een andere of eigen locatie? Geen probleem! Wij maken overal een feestje, welke locatie je ook kiest.

Vraag een persoonlijk gesprek aan