fbpx

Twentse Bierbrouwerij Proeflokaal

De juiste trouwlocatie zoeken kan best lastig zijn. Wij van SKYFLY hebben erg goede ervaringen met Twentse Bierbrouwerij Proeflokaal. Een bijzondere locatie waar wij al vele huwelijken gevierd hebben. Zelf al een locatie uitgezocht? Geen probleem! Wij komen ook graag langs op jouw favoriete locatie!

Direct offerte aanvragen
Twentse Bierbrouwerij Proeflokaal
Haaksbergerstraat 51
7554 PA, Hengelo

Bruiloft bij Twentse Bierbrouwerij Proeflokaal

De Twentse Bierbrouwerij is dé perfecte locatie voor een onvergetelijk feest! De ruimte het Pakhuis is ingericht met prachtig meubilair, er is een gezellige dansvloer, een bar met alle Twentse speciaalbieren op de tap en een privé terras. Verder is de ruimte voorzien van een laser beamer met groot elektrisch projectiescherm, geluidsinstallatie, en inprikpunt voor DJ en/of band.

Onze klanten aan het woord over Twentse Bierbrouwerij Proeflokaal

Willen jullie graag meer informatie over deze locatie? Lees hieronder de ervaringen van SKYFLY klanten bij Twentse Bierbrouwerij Proeflokaal. Twijfel je nog na het lezen van de reviews? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen jullie graag verder.

Crista en Eric

10-10-2022

We hebben een supergezellige middag voor ons 25 jarig huwelijksjubileum gehad. DJ Wouter reageerde snel op de verzoekjes en speelde goed in op de behoefte van de gasten. Dankzij de leuke foto’s via Snappshot was het feestje helemaal compleet. We...
10 / 10

Jeffrey en Michelle

25-09-2022

Het was een geslaagde avond! De DJ paste de muzieksmaak aan naar de gasten. Daardoor werden er helaas ook wat nummers gedraaid die niet in ons genre pasten, maar dat vind ik niet erg. Wat ik wel minder vond, was...
7.3 / 10

Hendrien en Martijn

05-09-2022

Onze avond werd fantastisch begeleid door DJ Wouter van Skyfly..Wat hebben wij en onze gasten genoten van een werfelende show waar alles op ons muziekgebied voorbij kwam.Dit was feest en precies hoe wij het voor ogen hadden. Geweldig!!!
10 / 10

Mathilde en Koen

30-08-2022

We zijn heel goed ontvangen en geholpen door Remy en Cindy nadat we interesse hadden getoond. Snelle service en ook snel duidelijkheid over wat mogelijk is (en dat is veel!). Dj Tijmen is echt een topper, we hebben een super...
10 / 10

Bekijk meer locaties

Meer locatie inspiratie opdoen? Kijk dan ook eens bij onze andere trouwlocaties. Uniek, industrieel of juist landelijk en romantisch? Kijk wat bij jullie past en lees ervaringen van andere bruidsparen. Liever een andere of eigen locatie? Geen probleem! Wij maken overal een feestje, welke locatie je ook kiest.

Vraag een persoonlijk gesprek aan