fbpx

Anafora

De juiste trouwlocatie zoeken kan best lastig zijn. Wij van SKYFLY hebben erg goede ervaringen met Anafora. Een bijzondere locatie waar wij al vele huwelijken gevierd hebben. Zelf al een locatie uitgezocht? Geen probleem! Wij komen ook graag langs op jouw favoriete locatie!

Direct offerte aanvragen
Anafora
Uilenboslaan 1
3451 GB, Vleuten

Bruiloft bij Anafora

Trouwen op een romantische buitenlocatie? Midden in het groen, aan het water? Het park is elk seizoen prachtig. Anafora is een officiële trouwlocatie van de Gemeente Utrecht. Kies je voor chique en stijlvol of sta je liever met bloemen in je haar op blote voeten in het gras? Wil je dineren aan lange gedekte tafels of creëer je liever een festivalgevoel met hippe foodtrucks? Bij Anafora is het allemaal mogelijk!

Onze klanten aan het woord over Anafora

Willen jullie graag meer informatie over deze locatie? Lees hieronder de ervaringen van SKYFLY klanten bij Anafora. Twijfel je nog na het lezen van de reviews? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen jullie graag verder.

Nadia en Bart

11-10-2019

Bruiloft

Bedankt voor de leuke avond. Goed in tune met het publiek en er werd een leuke mix gedraaid van klassiekers en hits van nu. Dik tevreden!
8.0 / 10

Bekijk meer locaties

Meer locatie inspiratie opdoen? Kijk dan ook eens bij onze andere trouwlocaties. Uniek, industrieel of juist landelijk en romantisch? Kijk wat bij jullie past en lees ervaringen van andere bruidsparen. Liever een andere of eigen locatie? Geen probleem! Wij maken overal een feestje, welke locatie je ook kiest.

Vraag een persoonlijk gesprek aan