fbpx

Centraal Ketelhuis

De juiste trouwlocatie zoeken kan best lastig zijn. Wij van SKYFLY hebben erg goede ervaringen met het Centraal Ketelhuis. Een bijzondere locatie waar wij al vele huwelijken gevierd hebben. Zelf al een locatie uitgezocht? Geen probleem! Wij komen ook graag langs op jouw favoriete locatie!

Direct offerte aanvragen
Centraal Ketelhuis
Soesterweg 320
3812 BH, Amersfoort

Bruiloft bij Centraal Ketelhuis

Het Centraal Ketelhuis is één van de meest inspirerende industriële trouwlocatie in Amersfoort! Het lichte interieur is voorzien van veel natuurlijke materialen en vintage elementen, waardoor het een warme en romantische look and feel uitstraalt. Deze trouwlocatie wordt door bruidsparen doorgaans gecombineerd met het naastgelegen Oude Magazijn. Een unieke combinatie van twee prachtige locaties om te trouwen in Amersfoort. Het Centraal Ketelhuis en Het Oude Magazijn zijn beiden een officiële trouwlocatie.

Onze klanten aan het woord over Centraal Ketelhuis

Willen jullie graag meer informatie over deze locatie? Lees hieronder de ervaringen van SKYFLY klanten bij Centraal Ketelhuis. Twijfel je nog na het lezen van de reviews? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen jullie graag verder.

Rianne

29-01-2019

Bedrijfsfeest

De saxofonist was erg goed, en voegde ook echt ies toe aan de muziek. Helaas was men over de zangkwaliteiten van de zangeres wat minder te spreken.
8.7 / 10

Bekijk meer locaties

Meer locatie inspiratie opdoen? Kijk dan ook eens bij onze andere trouwlocaties. Uniek, industrieel of juist landelijk en romantisch? Kijk wat bij jullie past en lees ervaringen van andere bruidsparen. Liever een andere of eigen locatie? Geen probleem! Wij maken overal een feestje, welke locatie je ook kiest.

Vraag een persoonlijk gesprek aan