fbpx

De Landgoederij

De juiste trouwlocatie zoeken kan best lastig zijn. Wij van SKYFLY hebben erg goede ervaringen met De Landgoederij. Een bijzondere locatie waar wij al vele huwelijken gevierd hebben. Zelf al een locatie uitgezocht? Geen probleem! Wij komen ook graag langs op jouw favoriete locatie!

Direct offerte aanvragen
De Landgoederij
Camminghalaan 30
3981 GH, Bunnik

Bruiloft bij De Landgoederij

Uw droomhuwelijk wordt werkelijkheid in De Landgoederij en Kasteel Cammingha. Sprookjesachtige omgeving, historisch decor en bijzonder gastvrije service zijn dé ingrediënten voor een onvergetelijke huwelijksdag.

Onze klanten aan het woord over De Landgoederij

Willen jullie graag meer informatie over deze locatie? Lees hieronder de ervaringen van SKYFLY klanten bij De Landgoederij. Twijfel je nog na het lezen van de reviews? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen jullie graag verder.

Linda en Jordi

10-07-2023

Marthe en DJ Kevin zijn toppertjes! Informatieverstrekking was gastvrij, helder en duidelijk. Tussentijds contact met de DJ was ook top. Mixnummer binnen één dag klaar. Tijdens de bruiloft een fantastische lichtshow en een leuke variatie aan goede muziek gehad. Kortom;...
10 / 10

Nathaly en Carl

10-10-2022

Wij hebben echt een super dag gehad. Het feest was precies zoals we hadden verwacht en meer! Los van het feit dat we ontelbare complimenten hebben gehad over de saxofonist, kregen we ook te horen dat de DJ Paula echt...
10 / 10

Sifra en Matthijs

01-06-2022

Het was een super mooi feestje en we waren blij met de show en de DJ. Het was alleen jammer dat de fotoslide het niet deed op de DJ booth, waardoor er de hele avond maar 1 foto op stond.
9.3 / 10

Bekijk meer locaties

Meer locatie inspiratie opdoen? Kijk dan ook eens bij onze andere trouwlocaties. Uniek, industrieel of juist landelijk en romantisch? Kijk wat bij jullie past en lees ervaringen van andere bruidsparen. Liever een andere of eigen locatie? Geen probleem! Wij maken overal een feestje, welke locatie je ook kiest.

Vraag een persoonlijk gesprek aan