fbpx

Fort bij Vechten

De juiste trouwlocatie zoeken kan best lastig zijn. Wij van SKYFLY hebben erg goede ervaringen met het Fort bij Vechten. Een bijzondere locatie waar wij al vele huwelijken gevierd hebben. Zelf al een locatie uitgezocht? Geen probleem! Wij komen ook graag langs op jouw favoriete locatie!

Direct offerte aanvragen
Fort bij Vechten
Achterdijk 12
3981 HB, Bunnik

Bruiloft bij Fort bij Vechten

Fort bij Vechten is een romantische locatie om te trouwen. Jaarlijks kiezen veel nieuwe bruidsparen om hun trouwfeest op het fort te vieren. Je kunt kiezen voor een compleet verzorgde dag met burgerlijk huwelijk, receptie, feest en fotoreportage. Idyllischer dan trouwen op een fort kan haast niet. De oude gebouwen, het groen, het bootje op de gracht en de vele romantische plekjes zijn ideaal voor een bruidsreportage. Een prachtige dag met de trouwceremonie in een sfeervol gebouw of buiten met uitzicht op het water en daarna de receptie en een spetterend feest.

Onze klanten aan het woord over Fort bij Vechten

Willen jullie graag meer informatie over deze locatie? Lees hieronder de ervaringen van SKYFLY klanten bij Fort bij Vechten. Twijfel je nog na het lezen van de reviews? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen jullie graag verder.

Amy en Rick

29-04-2024

vervelend dat je geen berichten terug kan lezen via het skyfly portaal. verder was de muziekkeuze van de dj ontzettend goed en kreeg hij de meeste mensen de dansvloer op. echter werden verzoekjes vaak niet gedraaid en lagen de afgesproken...
9.3 / 10

Laura en Guido

11-08-2017

Bruiloft

Ja,de klantenpagina maakt de voorbereiding erg makkelijk en leuk. De avond zelf was het een knalfeest, de dansvloer stond de hele tijd vol! Super! Groeten, Laura en Guido
10 / 10

Bekijk meer locaties

Meer locatie inspiratie opdoen? Kijk dan ook eens bij onze andere trouwlocaties. Uniek, industrieel of juist landelijk en romantisch? Kijk wat bij jullie past en lees ervaringen van andere bruidsparen. Liever een andere of eigen locatie? Geen probleem! Wij maken overal een feestje, welke locatie je ook kiest.

Vraag een persoonlijk gesprek aan