fbpx

Kasteel Kerckebosch

De juiste trouwlocatie zoeken kan best lastig zijn. Wij van SKYFLY hebben erg goede ervaringen met Kasteel Kerckebosch. Een bijzondere locatie waar wij al vele huwelijken gevierd hebben. Zelf al een locatie uitgezocht? Geen probleem! Wij komen ook graag langs op jouw favoriete locatie!

Direct offerte aanvragen
Kasteel Kerckebosch
Arnhemsebovenweg 31
3708 AA

Bruiloft bij Kasteel Kerckebosch

Stel je eens voor: onder aan de imposante trap van het kasteel staat je grote liefde op je te wachten, omringd door vrienden en familie. Dan mag je eindelijk je entree maken, waarna jullie samen genieten van een intieme en romantische trouwceremonie. Alles is tot in de puntjes geregeld, het team van Kasteel Kerckebosch verzorgt jullie trouwdag tot in de kleinste details. Het stijlvol, kleinschalig en onlangs gerenoveerde kasteel is prachtig gelegen in de bosrijke omgeving van Zeist en is het volmaakte decor voor een stijlvolle bruiloft. De eigentijds en klassiek ingerichte zalen en zonnige terrassen bieden legio mogelijkheden, van intieme bruiloft tot meerdaags feest.

Onze klanten aan het woord over Kasteel Kerckebosch

Willen jullie graag meer informatie over deze locatie? Lees hieronder de ervaringen van SKYFLY klanten bij Kasteel Kerckebosch. Twijfel je nog na het lezen van de reviews? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen jullie graag verder.

Rob en Rajshree

10-11-2019

Bruiloft

10 / 10

Ruben en Merel

20-10-2019

Bruiloft

9.3 / 10

Niek en Veroniek

30-08-2019

Bruiloft

8.7 / 10

Jeroen en Frederique

10-02-2018

Bruiloft

Wij hebben op 10 februari in Kasteel Kerckebosch ons feest gehad. Tijdens het feest hadden wij DJ Remy en Saxofonist Sander, echt een top team! Wij hebben een super feest gehad waarbij de hele avond de dansvloer en podium vol...
10 / 10

Bekijk meer locaties

Meer locatie inspiratie opdoen? Kijk dan ook eens bij onze andere trouwlocaties. Uniek, industrieel of juist landelijk en romantisch? Kijk wat bij jullie past en lees ervaringen van andere bruidsparen. Liever een andere of eigen locatie? Geen probleem! Wij maken overal een feestje, welke locatie je ook kiest.

Vraag een persoonlijk gesprek aan