fbpx

Kasteel Kerckebosch

De juiste trouwlocatie zoeken kan best lastig zijn. Wij van SKYFLY hebben erg goede ervaringen met Kasteel Kerckebosch. Een bijzondere locatie waar wij al vele huwelijken gevierd hebben. Zelf al een locatie uitgezocht? Geen probleem! Wij komen ook graag langs op jouw favoriete locatie!

Direct offerte aanvragen
Kasteel Kerckebosch
Arnhemsebovenweg 31
3708 AA

Bruiloft bij Kasteel Kerckebosch

Stel je eens voor: onder aan de imposante trap van het kasteel staat je grote liefde op je te wachten, omringd door vrienden en familie. Dan mag je eindelijk je entree maken, waarna jullie samen genieten van een intieme en romantische trouwceremonie. Alles is tot in de puntjes geregeld, het team van Kasteel Kerckebosch verzorgt jullie trouwdag tot in de kleinste details. Het stijlvol, kleinschalig en onlangs gerenoveerde kasteel is prachtig gelegen in de bosrijke omgeving van Zeist en is het volmaakte decor voor een stijlvolle bruiloft. De eigentijds en klassiek ingerichte zalen en zonnige terrassen bieden legio mogelijkheden, van intieme bruiloft tot meerdaags feest.

Onze klanten aan het woord over Kasteel Kerckebosch

Willen jullie graag meer informatie over deze locatie? Lees hieronder de ervaringen van SKYFLY klanten bij Kasteel Kerckebosch. Twijfel je nog na het lezen van de reviews? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen jullie graag verder.

Mardou en Johan

19-12-2022

Het was een zeer geslaagd feest. Er is goed geluisterd naar onze wensen! Helemaal top!
10 / 10

Bram en Laetitia

08-07-2022

We hebben een topfeest gehad in samenwerking met Skyfly. Door omstandigheden kon de eerste gematchte dj helaas niet meer op ons feest draaien maar binnen no-time waren we aan een nieuwe DJ gekoppeld. Robbert vroeg of hij samen met zijn...
10 / 10

Petra en Erik

30-05-2022

Patrick onze DJ heeft top gedraaid hij voelde de sfeer goed aan. Patrick is een fijne spontane DJ die precies weet wat hij doet.
9.3 / 10

Marten en Nadine

25-10-2021

Super vriendelijke en hulpvolle DJ. Je wordt echt gekoppeld aan de speciale DJ voor naar jouw smaak.
10 / 10

Bekijk meer locaties

Meer locatie inspiratie opdoen? Kijk dan ook eens bij onze andere trouwlocaties. Uniek, industrieel of juist landelijk en romantisch? Kijk wat bij jullie past en lees ervaringen van andere bruidsparen. Liever een andere of eigen locatie? Geen probleem! Wij maken overal een feestje, welke locatie je ook kiest.

Vraag een persoonlijk gesprek aan