fbpx

Kasteel Woerden

De juiste trouwlocatie zoeken kan best lastig zijn. Wij van SKYFLY hebben erg goede ervaringen met Kasteel Woerden. Een bijzondere locatie waar wij al vele huwelijken gevierd hebben. Zelf al een locatie uitgezocht? Geen probleem! Wij komen ook graag langs op jouw favoriete locatie!

Direct offerte aanvragen
Kasteel Woerden
Kasteel 3
3441 BZ , Woerden

Bruiloft bij Kasteel Woerden

Geniet van de mooiste dag van jullie leven op een romantische locatie! Kasteel Woerden is een 600 jaar oud monumentaal pand en is dé locatie voor een romantische bruiloft op een echt Kasteel. Als officiële trouwlocatie kunnen jullie de gehele dag op één locatie vieren waarbij het jullie en de gasten aan niets ontbreekt. Trouwen, in het huwelijk treden, in het echt verbinden, hoe dan ook, vanaf het ontvangst tot en met een spetterend feest.

Onze klanten aan het woord over Kasteel Woerden

Willen jullie graag meer informatie over deze locatie? Lees hieronder de ervaringen van SKYFLY klanten bij Kasteel Woerden. Twijfel je nog na het lezen van de reviews? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen jullie graag verder.

Esther en Jim

14-10-2022

We hebben enorm genoten van het feest! Onze DJ was vanaf het begin tot het eind fantastisch en we hebben de dansvloer niet leeg gezien. Wij zouden Skyfly zonder twijfel aanbevelen. Top geregeld!
10 / 10

Alex en Nici

22-09-2021

Hartelijk dank voor jullie bijdrage aan onze prachtige dag. Ondanks de last minute wijzigingen hebben we er uiteindelijk een prachtig feestje van kunnen maken. De DJ is erg goed bevallen!
8.7 / 10

Joost en Suzanne

06-09-2021

Vanwege corona hebben wij onze live band af moeten zeggen. We kwamen SKYFLY tegen en het klikte direct met Remy. Ze hebben last minute een fantastische feestavond georganiseerd met pubquiz en silent disco. Speciale complimenten namens ons en onze gasten...
9.3 / 10

Gerben en Fijke

30-08-2019

Bruiloft

8.0 / 10

Bekijk meer locaties

Meer locatie inspiratie opdoen? Kijk dan ook eens bij onze andere trouwlocaties. Uniek, industrieel of juist landelijk en romantisch? Kijk wat bij jullie past en lees ervaringen van andere bruidsparen. Liever een andere of eigen locatie? Geen probleem! Wij maken overal een feestje, welke locatie je ook kiest.

Vraag een persoonlijk gesprek aan