fbpx

Locatie78

De juiste trouwlocatie zoeken kan best lastig zijn. Wij van SKYFLY hebben erg goede ervaringen met Locatie 78. Een bijzondere locatie waar wij al vele huwelijken gevierd hebben. Zelf al een locatie uitgezocht? Geen probleem! Wij komen ook graag langs op jouw favoriete locatie!

Direct offerte aanvragen
Locatie78
Burg. van der Weijerstraat 78
3981 EK, Bunnik

Bruiloft bij Locatie78

Locatie78 is een mooie locatie in midden Nederland voor het diner, feest en of de receptie. Een warm en persoonlijk welkom bij Locatie 78 in Bunnik! Hier vinden ze het belangrijk dat er de tijd genomen wordt om rustig kennis te maken, echt alle wensen en mogelijkheden door te nemen en dit om te zetten in een passend programma. Elk bruidspaar en elke bruiloft is uniek en verdient de juiste aandacht en begeleiding van de professionele medewerkers met veel plezier en passie voor het vak. 

Onze klanten aan het woord over Locatie78

Willen jullie graag meer informatie over deze locatie? Lees hieronder de ervaringen van SKYFLY klanten bij Locatie78. Twijfel je nog na het lezen van de reviews? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen jullie graag verder.

Ellis en Peter

25-01-2020

Verjaardag

Harold heeft ons een fantastische avond bezorgd. Het contact van tevoren en op de avond was erg leuk en hij voelde de sfeer heel goed aan. Ook toen ik hem vroeg of het iets zachter kon qua geluid, was dat...
9.3 / 10

ROC Midden Nederland - VAVO Lyceum Utrecht - Greet Witteveen

10-01-2020

Bedrijfsfeest

Dag allemaal, Wat was het een TOP feest. Goed afgestemd met elkaar. DJ’s Ruben en Marcel zagen er mooi uit en hadden helemaal door wat er nodig was om een jaren 60/70 feest neer te zetten. Zo enthousiast vanaf het...
10 / 10

Ilon en Petra

20-09-2019

Bruiloft

Dj Toby heeft echt super goed gedraaid! Precies onze stijl/smaak van muziek!
8.0 / 10

Bekijk meer locaties

Meer locatie inspiratie opdoen? Kijk dan ook eens bij onze andere trouwlocaties. Uniek, industrieel of juist landelijk en romantisch? Kijk wat bij jullie past en lees ervaringen van andere bruidsparen. Liever een andere of eigen locatie? Geen probleem! Wij maken overal een feestje, welke locatie je ook kiest.

Vraag een persoonlijk gesprek aan