fbpx

Locatie78

De juiste trouwlocatie zoeken kan best lastig zijn. Wij van SKYFLY hebben erg goede ervaringen met Locatie 78. Een bijzondere locatie waar wij al vele huwelijken gevierd hebben. Zelf al een locatie uitgezocht? Geen probleem! Wij komen ook graag langs op jouw favoriete locatie!

Direct offerte aanvragen
Locatie78
Burg. van der Weijerstraat 78
3981 EK, Bunnik

Bruiloft bij Locatie78

Locatie78 is een mooie locatie in midden Nederland voor het diner, feest en of de receptie. Een warm en persoonlijk welkom bij Locatie 78 in Bunnik! Hier vinden ze het belangrijk dat er de tijd genomen wordt om rustig kennis te maken, echt alle wensen en mogelijkheden door te nemen en dit om te zetten in een passend programma. Elk bruidspaar en elke bruiloft is uniek en verdient de juiste aandacht en begeleiding van de professionele medewerkers met veel plezier en passie voor het vak. 

Onze klanten aan het woord over Locatie78

Willen jullie graag meer informatie over deze locatie? Lees hieronder de ervaringen van SKYFLY klanten bij Locatie78. Twijfel je nog na het lezen van de reviews? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen jullie graag verder.

Robert en Raymond

13-06-2023

Fijne samenwerking, ook handig om via de website van alles te kunnen regelen. Geen zorgen, alles was top geregeld. De DJ Andre was erg prettig om mee te samen te werken en hij heeft er een top avond van gemaakt....
10 / 10

Joann

14-12-2022

Ter voorbereiding heb ik heel fijn contact gehad met Remy. DJ Jorn en saxofonist Cor waren allebei netjes op tijd en hebben beiden echt super goed gespeeld! Het was een fantastische avond, mede dankzij SKYFLY!
10 / 10

Marloes en Floris

27-10-2022

Enorm genoten die avond. Gasten mochten via de viltjes hun verzoekjes aanvragen. Dat was soms een wat ingewikkelde muziekkeuze. Hier zou misschien wat beter op in gespeeld kunnen worden. Desalniettemin een top avond gehad.
9.3 / 10

Ellis en Peter

25-01-2020

Verjaardag

Harold heeft ons een fantastische avond bezorgd. Het contact van tevoren en op de avond was erg leuk en hij voelde de sfeer heel goed aan. Ook toen ik hem vroeg of het iets zachter kon qua geluid, was dat...
9.3 / 10

Bekijk meer locaties

Meer locatie inspiratie opdoen? Kijk dan ook eens bij onze andere trouwlocaties. Uniek, industrieel of juist landelijk en romantisch? Kijk wat bij jullie past en lees ervaringen van andere bruidsparen. Liever een andere of eigen locatie? Geen probleem! Wij maken overal een feestje, welke locatie je ook kiest.

Vraag een persoonlijk gesprek aan