fbpx

Van der Valk Hotel Houten

De juiste trouwlocatie zoeken kan best lastig zijn. Wij van SKYFLY hebben erg goede ervaringen met Het Kasteel van Rhoon. Een bijzondere locatie waar wij al vele huwelijken gevierd hebben. Zelf al een locatie uitgezocht? Geen probleem! Wij komen ook graag langs op jouw favoriete locatie!

Direct offerte aanvragen
Van der Valk Hotel Houten
Hoofdveste 25
3992DH, Houten

Bruiloft bij Van der Valk Hotel Houten

NOG IN TE VULLEN

Onze klanten aan het woord over Van der Valk Hotel Houten

Willen jullie graag meer informatie over deze locatie? Lees hieronder de ervaringen van SKYFLY klanten bij Van der Valk Hotel Houten. Twijfel je nog na het lezen van de reviews? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen jullie graag verder.

Koningklijke Nederlandse Moterboot Club - Bert en Mieke

14-12-2019

Anders

Met een senior gezelschap was er behoefte aan passende muziek met ook de gelegenheid voor een dansje op de dansvloer. DJ Harold voelde het gezelschap perfect aan en krijgt wat ons betreft een uitstekende waardering
10 / 10

Bekijk meer locaties

Meer locatie inspiratie opdoen? Kijk dan ook eens bij onze andere trouwlocaties. Uniek, industrieel of juist landelijk en romantisch? Kijk wat bij jullie past en lees ervaringen van andere bruidsparen. Liever een andere of eigen locatie? Geen probleem! Wij maken overal een feestje, welke locatie je ook kiest.

Vraag een persoonlijk gesprek aan