fbpx

Art & Dining

De juiste trouwlocatie zoeken kan best lastig zijn. Wij van SKYFLY hebben erg goede ervaringen met Art & Dining. Een bijzondere locatie waar wij al vele huwelijken gevierd hebben. Zelf al een locatie uitgezocht? Geen probleem! Wij komen ook graag langs op jouw favoriete locatie!

Direct offerte aanvragen
Art & Dining
Museumstraat 38
3311 XP, Dordrecht

Bruiloft bij Art & Dining

Het sfeervolle museum restaurant Art & Dining is met zijn moderne en warme uitstraling de perfecte trouwlocatie. Het is gelegen in het Dordrechts Museum, beschikt over diverse zalen en bevindt zich op loopafstand van het gemeentehuis.

Onze klanten aan het woord over Art & Dining

Willen jullie graag meer informatie over deze locatie? Lees hieronder de ervaringen van SKYFLY klanten bij Art & Dining. Twijfel je nog na het lezen van de reviews? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen jullie graag verder.

Michael en Esmée

21-11-2022

We hadden DJ Robin, hij was erg vriendelijk, we hebben 2x contact gehad met hem via beeldbellen, nam goed de tijd om voor ons de perfecte show te maken. Voelde op de avond zelf goed aan welke muziek aansloeg bij...
10 / 10

Anouk en Fabian

10-07-2022

Goed verzorgd en kennis van zaken. Lampen, DJ booth en discovloer zeker een meerwaarde. DJ luistert goed naar onze wensen. Het was een knalfeest!
10 / 10

Bekijk meer locaties

Meer locatie inspiratie opdoen? Kijk dan ook eens bij onze andere trouwlocaties. Uniek, industrieel of juist landelijk en romantisch? Kijk wat bij jullie past en lees ervaringen van andere bruidsparen. Liever een andere of eigen locatie? Geen probleem! Wij maken overal een feestje, welke locatie je ook kiest.

Vraag een persoonlijk gesprek aan