fbpx

De Raedtskelder

De juiste trouwlocatie zoeken kan best lastig zijn. Wij van SKYFLY hebben erg goede ervaringen met De Raedtskelder. Een bijzondere locatie waar wij al vele huwelijken gevierd hebben. Zelf al een locatie uitgezocht? Geen probleem! Wij komen ook graag langs op jouw favoriete locatie!

Direct offerte aanvragen
De Raedtskelder
Stadhuisplein 1
3311 CR, Dordrecht

Bruiloft bij De Raedtskelder

Zijn jullie op zoek naar een exclusieve en een romantische trouwlocatie in Dordrecht waar de sfeer warm en persoonlijk aanvoelt? Dan bent u bij De Raedtskelder in aan het juiste adres! Samen met jullie vullen ze graag de dag in, zodat jullie en de gasten een prachtige dag zullen beleven. Zonder zorgen, mét sfeer, intimiteit, persoonlijke service en heerlijk eten.

Onze klanten aan het woord over De Raedtskelder

Willen jullie graag meer informatie over deze locatie? Lees hieronder de ervaringen van SKYFLY klanten bij De Raedtskelder. Twijfel je nog na het lezen van de reviews? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen jullie graag verder.

Lisa en Patrick

30-08-2021

Wij zijn heel tevreden over skyfly. Heel fijn contact en snel antwoord. Ze zijn heel erg flexibel geweest met het verplaatsen van de datum. Wij hadden dj Kevin. Echt een topper. Hij maakte er echt een feestje van! Bedankt voor...
10 / 10

Bekijk meer locaties

Meer locatie inspiratie opdoen? Kijk dan ook eens bij onze andere trouwlocaties. Uniek, industrieel of juist landelijk en romantisch? Kijk wat bij jullie past en lees ervaringen van andere bruidsparen. Liever een andere of eigen locatie? Geen probleem! Wij maken overal een feestje, welke locatie je ook kiest.

Vraag een persoonlijk gesprek aan