fbpx

Het Kasteel van Rhoon

De juiste trouwlocatie zoeken kan best lastig zijn. Wij van SKYFLY hebben erg goede ervaringen met Het Kasteel van Rhoon. Een bijzondere locatie waar wij al vele huwelijken gevierd hebben. Zelf al een locatie uitgezocht? Geen probleem! Wij komen ook graag langs op jouw favoriete locatie!

Direct offerte aanvragen
Het Kasteel van Rhoon
Dorpsdijk 63
3161 KD, Rhoon

Bruiloft bij Het Kasteel van Rhoon

In Rhoon, net onder Rotterdam, ligt het schitterende Kasteel van Rhoon. Het Kasteel is de perfecte trouwlocatie. U kunt bij hen de gehele huwelijksdag doorbrengen: feestelijke ontvangst van de gasten, de huwelijksvoltrekking, het aansnijden van de bruidstaart, receptie, lunch, diner en feest. Alles kan en alles mag.

Onze klanten aan het woord over Het Kasteel van Rhoon

Willen jullie graag meer informatie over deze locatie? Lees hieronder de ervaringen van SKYFLY klanten bij Het Kasteel van Rhoon. Twijfel je nog na het lezen van de reviews? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen jullie graag verder.

Angela en Theo

19-04-2022

Arjan is een fijne leuke spontane man Die iedereen aan het dansen krijgt jong en oud Wij hebben gisteren heerlijk genoten van ons bruiloft en ga het zekker aan bevelen aan familie en kennissen en vrienden hartstikke bedankt voor alles...
10 / 10

Bekijk meer locaties

Meer locatie inspiratie opdoen? Kijk dan ook eens bij onze andere trouwlocaties. Uniek, industrieel of juist landelijk en romantisch? Kijk wat bij jullie past en lees ervaringen van andere bruidsparen. Liever een andere of eigen locatie? Geen probleem! Wij maken overal een feestje, welke locatie je ook kiest.

Vraag een persoonlijk gesprek aan