fbpx

Het Koetshuis

De juiste trouwlocatie zoeken kan best lastig zijn. Wij van SKYFLY hebben erg goede ervaringen met het Koetshuis. Een bijzondere locatie waar wij al vele huwelijken gevierd hebben. Zelf al een locatie uitgezocht? Geen probleem! Wij komen ook graag langs op jouw favoriete locatie!

Direct offerte aanvragen
Het Koetshuis
Kasteelweg 53
3077 BN, Rotterdam

Bruiloft bij Het Koetshuis

Het Koetshuis aan de Maas, met haar oprijlaan en kasteelgracht, is volledig gerestaureerd en afgestemd op het faciliteren van hedendaagse evenementen. Het karakteristieke pand stamt uit 1679 en heeft sindsdien verschillende functies bekleed. Het rijke verleden van Het Koetshuis zie je hedendaags terug in haar hoge plafond, prachtige kroonluchters en vele raampartijen. Dit maakt het een bijzonder sfeervolle trouw-, feest- en vergaderlocatie waar gastvrijheid, beleving en culinair genieten hoog in het vaandel staan. Het Koetshuis is een officiële  trouwlocatie in de gemeente Rotterdam, in het Stadskwartier IJsselmonde. Sinds 1 januari 2014 kan er in Rotterdam 24 uur per dag getrouwd worden op hele en halve uren. Zo ook in Het Koetshuis.

Onze klanten aan het woord over Het Koetshuis

Willen jullie graag meer informatie over deze locatie? Lees hieronder de ervaringen van SKYFLY klanten bij Het Koetshuis. Twijfel je nog na het lezen van de reviews? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen jullie graag verder.

Sofie en Diego

23-01-2020

Bruiloft

10 / 10

Brenda en Robbert-Jan

06-09-2019

Bruiloft

Skyfly werd ons door onze feestlocatie aangeraden en wij zijn erg blij dat we hiervoor gekozen hebben! Het was een super mooi feest en hebben veel positieve reacties gehad. Justin was onze DJ, in onze ogen een spontane en vrolijke...
10 / 10

Mand en Shanaz

13-07-2019

Bruiloft

Van begin tot eind was Remy laagdrempelig benaderbaar en dacht met ons mee. Korte lijntjes en snel antwoord op mailtjes, heel blij mee. DJ en percussionist waren een groot succes! Uitbreiding van de licht show was ook geen overbodige luxe.
10 / 10

Bekijk meer locaties

Meer locatie inspiratie opdoen? Kijk dan ook eens bij onze andere trouwlocaties. Uniek, industrieel of juist landelijk en romantisch? Kijk wat bij jullie past en lees ervaringen van andere bruidsparen. Liever een andere of eigen locatie? Geen probleem! Wij maken overal een feestje, welke locatie je ook kiest.

Vraag een persoonlijk gesprek aan