fbpx

Het Wapen van Zoetermeer

De juiste trouwlocatie zoeken kan best lastig zijn. Wij van SKYFLY hebben erg goede ervaringen met Het Wapen van Zoetermeer. Een bijzondere locatie waar wij al vele huwelijken gevierd hebben. Zelf al een locatie uitgezocht? Geen probleem! Wij komen ook graag langs op jouw favoriete locatie!

Direct offerte aanvragen
Het Wapen van Zoetermeer
Zegwaartseweg 31
2723 PA, Zoetermeer

Bruiloft bij Het Wapen van Zoetermeer

Het Wapen van Zoetermeer is een officiële trouwlocatie van de Gemeente Zoetermeer. Dit betekent dat het mogelijk is om op deze locatie een huwelijksvoltrekking te laten plaatsvinden, zowel wettig als ceremonieel. Van huwelijksceremonie, receptie, misschien tussendoor een lunch of een borrel, diner tot aan een onvergetelijk feest met aansluitend een overnachting in één van de bruidssuites.

Onze klanten aan het woord over Het Wapen van Zoetermeer

Willen jullie graag meer informatie over deze locatie? Lees hieronder de ervaringen van SKYFLY klanten bij Het Wapen van Zoetermeer. Twijfel je nog na het lezen van de reviews? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen jullie graag verder.

Linda en Deborah

13-06-2023

Heel professioneel en top dansavond gehad, ondanks de hitte toch iedereen op de dansvloer. DJ Danny was geweldig, heeft ook nog top ons opengingnummer ge-edit. De extra lichten, snappshot app en mooie dj booth maakten het helemaal af. Superfeest!
10 / 10

Vivian en Dion

12-05-2023

Delano heeft een top show gedraaid op onze avond. Wij hebben enorm genoten! Super leuke toevoeging van Snappshot en LOVE letters.
10 / 10

Linda en Mark

03-04-2023

Wij hebben een geweldige trouwdag gehad. super genoten van alle muziek die DJ Jorn voor ons draaide. Kon niet beter!
10 / 10

Kimberley en Jeffrey

07-06-2019

Bruiloft

Vanaf dag 1 is het contact fijn en soepel verlopen. Ook de dag zelf verliep goed. Wij zijn super blij met jullie en zullen jullie dan ook zeker aanbevelen bij anderen. Heel erg bedankt voor de mooie dag
9.3 / 10

Bekijk meer locaties

Meer locatie inspiratie opdoen? Kijk dan ook eens bij onze andere trouwlocaties. Uniek, industrieel of juist landelijk en romantisch? Kijk wat bij jullie past en lees ervaringen van andere bruidsparen. Liever een andere of eigen locatie? Geen probleem! Wij maken overal een feestje, welke locatie je ook kiest.

Vraag een persoonlijk gesprek aan