fbpx

Koetshuis De Burcht

De juiste trouwlocatie zoeken kan best lastig zijn. Wij van SKYFLY hebben erg goede ervaringen met Koetshuis de Burcht. Een bijzondere locatie waar wij al vele huwelijken gevierd hebben. Zelf al een locatie uitgezocht? Geen probleem! Wij komen ook graag langs op jouw favoriete locatie!

Direct offerte aanvragen
Koetshuis De Burcht
Burgsteeg 13
2312 JR, Leiden

Bruiloft bij Koetshuis De Burcht

De gemeente Leiden heeft Het Koetshuis de Burcht aangewezen als officiële trouwlocatie. Dit houdt in dat jullie officieel “het ja-woord” bij ons kunnen geven. Het Koetshuis de Burcht kent qua bruiloften & trouwen een unieke combinatie: de huwelijksvoltrekking buiten op de Burcht of binnen, de receptie, het diner en het feest kunnen allemaal in het Koetshuis de Burcht plaatsvinden. Jullie hoeven je geen zorgen te maken over het verplaatsten van gasten van de ene naar de andere plek. Geen gereis. Geen stress.
Daarnaast leent de omgeving zich bijzonder goed voor het maken van een prachtige fotosessie. Het spreekt voor zich dat na de huwelijksvoltrekking een prachtige taart met champagne, een lunch, receptie of diner en een feestavond allemaal tot de mogelijkheden behoren.

Onze klanten aan het woord over Koetshuis De Burcht

Willen jullie graag meer informatie over deze locatie? Lees hieronder de ervaringen van SKYFLY klanten bij Koetshuis De Burcht. Twijfel je nog na het lezen van de reviews? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen jullie graag verder.

Helaas hebben we voor deze locatie nog geen review ontvangen. Heb je specifieke vragen of wil je meer informatie over deze feestlocatie? Neem dan contact met ons op.

Bekijk meer locaties

Meer locatie inspiratie opdoen? Kijk dan ook eens bij onze andere trouwlocaties. Uniek, industrieel of juist landelijk en romantisch? Kijk wat bij jullie past en lees ervaringen van andere bruidsparen. Liever een andere of eigen locatie? Geen probleem! Wij maken overal een feestje, welke locatie je ook kiest.

Vraag een persoonlijk gesprek aan