fbpx

Landgoed Te Werve Buiten

De juiste trouwlocatie zoeken kan best lastig zijn. Wij van SKYFLY hebben erg goede ervaringen met Landgoed Te Werve Buiten. Een bijzondere locatie waar wij al vele huwelijken gevierd hebben. Zelf al een locatie uitgezocht? Geen probleem! Wij komen ook graag langs op jouw favoriete locatie!

Direct offerte aanvragen
Landgoed Te Werve Buiten
Van Vredenburchweg 103
2283 TC, Rijswijk

Bruiloft bij Landgoed Te Werve Buiten

Het feest begint al als je het landgoed oprijdt. Op 5 minuten van Den Haag ligt in Rijswijk een stukje verborgen groen. Een landgoed van 26 hectare met vossen, fazanten en konijnen. Deze hippe locatie is de plek voor jullie huwelijk in festivalsfeer. Bij de stoere flextent  met uitzicht  over het water geven jullie elkaar het JA woord. Toost vervolgens op jullie geluk op het zonnige terras. Daarna maak je het feest compleet met een hippe borrel met bijvoorbeeld een Gin-tonic barretje en een stoere BBQ met culinaire gerechten.

Onze klanten aan het woord over Landgoed Te Werve Buiten

Willen jullie graag meer informatie over deze locatie? Lees hieronder de ervaringen van SKYFLY klanten bij Landgoed Te Werve Buiten. Twijfel je nog na het lezen van de reviews? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen jullie graag verder.

Kirsten en Danny

25-07-2022

Na 1,5 jaar voorbereiden was het zover: onze bruiloft. Vanaf het begin ging het contact met SkyFly vlot en snel. Alles is heel duidelijk en het systeem waarin je alles kan zetten werkt top. Het contact met de DJ voorafgaand...
10 / 10

Bekijk meer locaties

Meer locatie inspiratie opdoen? Kijk dan ook eens bij onze andere trouwlocaties. Uniek, industrieel of juist landelijk en romantisch? Kijk wat bij jullie past en lees ervaringen van andere bruidsparen. Liever een andere of eigen locatie? Geen probleem! Wij maken overal een feestje, welke locatie je ook kiest.

Vraag een persoonlijk gesprek aan