fbpx

Tussen Kaag & Braassem

De juiste trouwlocatie zoeken kan best lastig zijn. Wij van SKYFLY hebben erg goede ervaringen met Het Kasteel van Rhoon. Een bijzondere locatie waar wij al vele huwelijken gevierd hebben. Zelf al een locatie uitgezocht? Geen probleem! Wij komen ook graag langs op jouw favoriete locatie!

Direct offerte aanvragen
Tussen Kaag & Braassem
Regenboogweg 102
2376 BH, Nieuwe Wetering

Bruiloft bij Tussen Kaag & Braassem

Liefde is……trouwen bij Tussen Kaag & Braassem. Van de allereerste afspraak tot en met de ‘grote dag’, wij staan voor u klaar!  Van ceremonie, bruidstaart, receptie, buffet tot á la carte diner. Alles is mogelijk voor uw huwelijksfeest!

Onze klanten aan het woord over Tussen Kaag & Braassem

Willen jullie graag meer informatie over deze locatie? Lees hieronder de ervaringen van SKYFLY klanten bij Tussen Kaag & Braassem. Twijfel je nog na het lezen van de reviews? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen jullie graag verder.

Milan en Leslie

18-10-2019

Bruiloft

Fantastisch geregeld! Achteraf had wellicht nog wat extra lichten in de rest van de zaal wat leuker geweest maar vooraf is dat zo lastig inschatten. Toch was alles verder top. Van het contact met Sam tot aan het contact met...
9.3 / 10

Bekijk meer locaties

Meer locatie inspiratie opdoen? Kijk dan ook eens bij onze andere trouwlocaties. Uniek, industrieel of juist landelijk en romantisch? Kijk wat bij jullie past en lees ervaringen van andere bruidsparen. Liever een andere of eigen locatie? Geen probleem! Wij maken overal een feestje, welke locatie je ook kiest.

Vraag een persoonlijk gesprek aan