fbpx

Van der Valk Hotel Leiden

De juiste trouwlocatie zoeken kan best lastig zijn. Wij van SKYFLY hebben erg goede ervaringen met Van der Valk Hotel Leiden. Een bijzondere locatie waar wij al vele huwelijken gevierd hebben. Zelf al een locatie uitgezocht? Geen probleem! Wij komen ook graag langs op jouw favoriete locatie!

Direct offerte aanvragen
Van der Valk Hotel Leiden

Bruiloft bij Van der Valk Hotel Leiden

Van der Valk Hotel Leiden is een bijzonder geschikte locatie voor het houden van een feest. De sfeervolle en multifunctionele zalen met uitzicht op de Oude Rijn bieden ruimte voor zowel kleine partijen als grote feesten. Het verzorgen van recepties, diners en complete feestavonden komen bij Van der Valk Hotel Leiden dan ook regelmatig voor. Een feestelijke sfeer met gastvrije bediening, een uitgebreide drankenkeuze en smaakvolle hapjes staan garant voor een geslaagd feest onder het toeziend oog van een professional.

Onze klanten aan het woord over Van der Valk Hotel Leiden

Willen jullie graag meer informatie over deze locatie? Lees hieronder de ervaringen van SKYFLY klanten bij Van der Valk Hotel Leiden. Twijfel je nog na het lezen van de reviews? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen jullie graag verder.

Helaas hebben we voor deze locatie nog geen review ontvangen. Heb je specifieke vragen of wil je meer informatie over deze feestlocatie? Neem dan contact met ons op.

Bekijk meer locaties

Meer locatie inspiratie opdoen? Kijk dan ook eens bij onze andere trouwlocaties. Uniek, industrieel of juist landelijk en romantisch? Kijk wat bij jullie past en lees ervaringen van andere bruidsparen. Liever een andere of eigen locatie? Geen probleem! Wij maken overal een feestje, welke locatie je ook kiest.

Vraag een persoonlijk gesprek aan