fbpx

Wet 'n Wild

De juiste trouwlocatie zoeken kan best lastig zijn. Wij van SKYFLY hebben erg goede ervaringen met Wet ’n Wild. Een bijzondere locatie waar wij al vele huwelijken gevierd hebben. Zelf al een locatie uitgezocht? Geen probleem! Wij komen ook graag langs op jouw favoriete locatie!

Direct offerte aanvragen
Wet 'n Wild
Sportlaan 5
2406 LD, Alphen aan den Rijn

Bruiloft bij Wet 'n Wild

De zon hoog aan de hemel, een schitterend bruidsboeket, de bruidstaart aansnijden, het glas heffen en een toast uitbrengen op het kersverse bruidspaar! U kunt elkaar het jawoord geven op deze unieke romantische locatie, Wet ’n Wild is namelijk een officiële trouwlocatie. Wat u ook wenst, ze maken het mogelijk. Een ceremonie met uitzicht over het water, gezellig borrelen en een swingend feest om de dag af te sluiten. De medewerkers zorgen ervoor dat het u en uw gasten op deze bijzondere dag aan niets ontbreekt!

Onze klanten aan het woord over Wet 'n Wild

Willen jullie graag meer informatie over deze locatie? Lees hieronder de ervaringen van SKYFLY klanten bij Wet 'n Wild. Twijfel je nog na het lezen van de reviews? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen jullie graag verder.

Helaas hebben we voor deze locatie nog geen review ontvangen. Heb je specifieke vragen of wil je meer informatie over deze feestlocatie? Neem dan contact met ons op.

Bekijk meer locaties

Meer locatie inspiratie opdoen? Kijk dan ook eens bij onze andere trouwlocaties. Uniek, industrieel of juist landelijk en romantisch? Kijk wat bij jullie past en lees ervaringen van andere bruidsparen. Liever een andere of eigen locatie? Geen probleem! Wij maken overal een feestje, welke locatie je ook kiest.

Vraag een persoonlijk gesprek aan