fbpx

Zalmhuis

De juiste trouwlocatie zoeken kan best lastig zijn. Wij van SKYFLY hebben erg goede ervaringen met het Zalmhuis. Een bijzondere locatie waar wij al vele huwelijken gevierd hebben. Zelf al een locatie uitgezocht? Geen probleem! Wij komen ook graag langs op jouw favoriete locatie!

Direct offerte aanvragen
Zalmhuis
Schaardijk 396
2909 LA , Rotterdam

Bruiloft bij Zalmhuis

Het ontvangen van jullie gasten, het bereiden van een fantastisch diner, de aankleding, het feest, het Zalmhuis verzorgt het allemaal. Voor jullie een prachtige dag creΓ«ren die een bijzondere herinnering wordt, is wat ze het liefst doen. Willen jullie uitzicht? Dan is de Rooftop room jullie plek, Een zomerbruiloft? Denk dan eens aan de Gardenroom met tuin. Het kan klein, het kan groots. Voor ieder wat wils!

Onze klanten aan het woord over Zalmhuis

Willen jullie graag meer informatie over deze locatie? Lees hieronder de ervaringen van SKYFLY klanten bij Zalmhuis. Twijfel je nog na het lezen van de reviews? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen jullie graag verder.

Helaas hebben we voor deze locatie nog geen review ontvangen. Heb je specifieke vragen of wil je meer informatie over deze feestlocatie? Neem dan contact met ons op.

Bekijk meer locaties

Meer locatie inspiratie opdoen? Kijk dan ook eens bij onze andere trouwlocaties. Uniek, industrieel of juist landelijk en romantisch? Kijk wat bij jullie past en lees ervaringen van andere bruidsparen. Liever een andere of eigen locatie? Geen probleem! Wij maken overal een feestje, welke locatie je ook kiest.

Vraag een persoonlijk gesprek aan