fbpx

Reviews

9.8 / 10

10 ervaringen

Sarina en Mauri

03-12-2023

10 / 10
Wij hebben een fantastisch feest gehad met DJ Dennis!

Felice en Bruno

30-05-2023

10 / 10
Alles klopte en was op tijd, en dat op een speciaal feest met verrassingen en effecten.! SKYFLY neemt initiatieven en regelt alles perfect. Niets aan toe te voegen πŸ‘

Nicole

23-03-2023

10 / 10
Toppers

Cynthia

08-01-2023

10 / 10
Wauw wat heeft Kevin er een feestje van gemaakt! We hebben ontzettend veel complimenten gekregen over onze DJ keuze πŸ™‚ Het enige minpuntje was dat de show afgelopen was πŸ˜€

Sander en Monique

18-09-2022

10 / 10
Iedereen vond het een topfeest! DJ Rakesh heeft het 8 uur durende feest heerlijke muziek gedraaid. Samen met saxofonist Thomas Streutgers hebben ze het dak eraf gespeeld. Het was geweldig

Hugo

22-07-2022

10 / 10
De dj hield goed rekening met onze wensen (christelijk). Dj wist veel gasten op de dansvloer te krijgen. Een echte aanrader.

Rinie

09-07-2022

10 / 10
Mede dank zij SkyFly hebben wij een fantastisch feest kunnen organiseren, het maakte de dag van de bruiloft compleet, de afsluiting van deze prachtige dag was Magnifiek. Nogmaals dank !!!

Hans

07-07-2022

10 / 10
Aanrader voor bedrijfsfeesten of teamuitjes. Quizleider (Chris) speelt perfect in op de situatie.

Liselotte

22-06-2022

10 / 10
Het was een fantastisch feest! Kevin wist precies wat er nodig was om een topfeest te maken! Veel dank

Dennis

05-04-2022

8.0 / 10
Heel veel enthousiaste berichten van de deelnemers!

Review Policy

Een aantal dagen na jouw feest ontvang je van ons een e-mail. Hierin vragen we je of je een review op onze website wil achterlaten. Zonder deze e-mail kun je bij SKYFLY geen review achterlaten. Zo kunnen wij er van uitgaan dat alleen de opdrachtgever van een feest een review bij ons achter kan laten. Dit doen wij om nepreviews tegen te gaan.

In de review kan de opdrachtgever een cijfer geven voor de DJ, uitstraling van de DJ show en het contact met SKYFLY. Aan de hand van deze cijfers wordt een gemiddelde berekend.

Vraag een persoonlijk gesprek aan