fbpx

DJ Wesley

Mijn liefde voor de muziek begon al vroeg. Rond mijn zestiende kocht ik mijn eerste draaitafels en mengpaneel om een beetje te oefenen op mijn slaapkamer en om mixtapes op te nemen. In 2015 besloot ik samen te gaan werken met twee producers. Met deze producers heb ik opgetreden in verschillende landen, zoals; Tenerife, Oostenrijk, Mallorca en België.

Naast mijn carrière als club DJ, draai ik ook als allround DJ op veel evenementen, bruiloften, verjaardagen, bedrijfsfeesten of schoolfeesten. Hier haal ik enorm veel plezier uit!
Ik heb inmiddels het club leven achter mij gelaten en de focus op de laatst genoemde feesten weten te leggen. Door mijn jarenlange ervaring in de muziek, moeiteloos als entertainende DJ optreden. Of het nu 70’s, 80’s, 90’s zijn of meer de party hits, ik kan er altijd een leuke draai aan geven. Niets is te gek!

Reviews

10 / 10

1 ervaringen

Jan en Jeanine

29-05-2022

10 / 10
De mooiste dag van ons leven is dankzij Wesley geëindigd in een KNAL feest. Vanaf het moment dat de eerste gasten binnen stroomde was het feest meteen aan! Het contact met Skyfly en Wesley verliep top (mede door het gebruik...
Vraag een persoonlijk gesprek aan