fbpx

Jubileum

10 jaar getrouwd? een 25 jarig huwelijksfeest vieren? Je viert je 50ste verjaardag? Dan is het reden voor een feest! Met de SKYFLY jubileum drive-in show wordt het gegarandeerd een jubileum om nooit meer te vergeten. Dankzij onze ervaren allround DJ’s, die feilloos de (muziek)wensen van jong en oud aanvoelen en onze sfeervolle lichtshow zorgt SKYFLY altijd voor de juiste sfeer op een volle dansvloer!

Muziek is sfeerbepalend

De SKYFLY drive-in shows zijn zeer flexibel en dus ook geschikt voor kleinere locaties en passen zelfs in een huiskamer of in  een achtertuin. Het kiezen van de juiste DJ voor het jubileum is zeer bepalend voor de sfeer van het feest. Daarom neemt SKYFLY altijd vooraf in een persoonlijk kennismakingsgesprek jullie (muzikale) wensen door.

DJ_en_upgrade_licht_SKYFLY_logo

Onze klanten aan het woord

Dewi en Sander

20-04-2022

Super feest gehad met heerlijke muziek! Was zeer geslaagd
10 / 10

Marij en Daan

05-04-2022

Afgelopen zaterdag 2 april na twee jaar eindelijk ons jubileumfeest kunnen vieren. Eigenlijk zou DJ Michel komen draaien maar helaas kon hij niet vanwege ziekte. Dit is prima opgelost door Remy door DJ Ewald in te zetten. Het feest kwam...
8.0 / 10

Karin

03-11-2021

Wij hebben ons bedrijfsfeest gehouden met Sky fly. De DJ verzorgde de gehele avond van muziek. Goede opbouw met als special gast Lee Towers. En daarna was het een groot feest. Alle was in de puntjes toe geregeld. Ons mooie...
10 / 10

Ame en Frouke

30-08-2021

Alles fijn en goed geregeld!
10 / 10

Kennismaken

Kennismaken met SKYFLY? Wij gaan graag, geheel vrijblijvend, met je in gesprek om jullie wensen en onze mogelijkheden gedetailleerd door te nemen. Op basis van dit gesprek kunnen wij de juiste DJ match maken. Neem vrijblijvend contact op om een kennismakingsgesprek in te plannen.

Nederland_small
Vraag een persoonlijk gesprek aan